Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael Nadal şi-a stabilit viitorul

Rafael Nadal şi-a stabilit viitorul

Tenis

Comentarii

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a reafirmat, luni seară, la postul spaniol Movistar +, că s-ar putea retrage la sfârşitul anului 2024.

"Am spus că este posibil ca 2024 să fie ultimul meu an, îmi menţin această afirmaţie, dar nu o pot confirma 100% pentru că nu ştiu", a declarat Rafael Nadal într-un interviu acordat canalului Movistar +, afirmând că este "nerăbdător să joace din nou şi să fie din nou competitiv".

"Dar ideea nu este să mă întorc şi să câştig Roland Garros sau Australian Open. Oamenii nu ar trebui să fie surprinşi, aceste lucruri sunt departe şi sunt conştient de dificultăţile cu care mă confrunt", a continuat spaniolul, care are în palmares 22 de titluri de Grand Slam, făcând referire la "vârsta"  sa şi la "problemele fizice" .

La 18 mai, Nadal a declarat forfait pentru Roland Garros, turneu pe care l-a câştigat de paisprezece ori, din cauza unei accidentări la şoldul stâng suferite la Australian Open în ianuarie. Cu acea ocazie, el anunţase deja că "anul viitor" va fi "probabil ultimul" din cariera sa.

"Dacă mi-ar fi plăcut să fiu jucătorul de tenis cu cele mai multe turnee de Grand Slam? Fără îndoială. [...] dar nu sunt frustrat de asta şi nu sunt obsedat de acest lucru", a mai spus el, referindu-se la lupta cu Novak Djokovici pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe Grand Slamuri câştigate.

Afla mai multe despre: rafael nadaltenis 

viewscnt
Articole similare