Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul pe care Sorin Cârţu îl vede la Universitatea Craiova: ”Poate nu mai e ghinionist”

Antrenorul pe care Sorin Cârţu îl vede la Universitatea Craiova: ”Poate nu mai e ghinionist”
Comentarii

Fostul preşedinte al clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârţu (67 de ani), a venit cu o propunere foarte veridică de antrenor principal pentru echipa lui Mihai Rotaru.

Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova, în Arabia Saudită, şi lasă postul de antrenor principal în Bănie liber.

Un posibil înlocuitor, în vederea lui Sorin Cârţu, ar fi Eugen Neagoe, chiar cel căruia ”Reghe” i-a locul locul pe banca tehnică după etapa a doua.

Acum, rolurile s-ar putea inversa. Inclusiv Neagoe şi-a exprimat punctul de vedere la o posibilă revenire a sa la cârma Universităţii Craiova.

Varianta de antrenor propusă de Sorin Cârţu la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu îl vede Eugen Neagoe întors la echipa olteană, dar decizia îi aparţine în totalitate finanţatorului Mihai Rotaru.

”Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru. Ce decide el.

Dar îţi dai seama că şi el e… o plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de acastă situaţie. Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat.

Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine”, a declarat Cârţu, conform Fanatik.

Laurenţiu Reghecampf a stat doar şapte meciuri în cel de-al doilea său mandat în Bănie, adică mai puţin de două luni de zile. A reuşit patru victorii, o remiză şi două eşecuri.

El i-a luat locul lui Eugen Neagoe la cârma craiovenilor după remiza 0-0 cu Oţelul, din etapa a doua din Superligă.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasorin cartueugen neagoelaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare