You are here:

Cutremur la Universitatea Craiova! Laurenţiu Reghecampf, pe picior de plecare

Cutremur la Universitatea Craiova! Laurenţiu Reghecampf, pe picior de plecare
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf (47 de ani), este aproape de plecarea de la Universitatea Craiova, destinaţia, Arabia Saudită.

26 iulie, a fost ziua în care Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut revenirea la Universitatea Craiova.

Tehnicianul este pe cale de a reveni în Arabia Saudită.

Conform Fanatik, în contractul lui Laurenţiu Reghecampf există o clauză de reziliere de 300.000 de euro, pe care ar fi activat-o un club din Arabia Saudită.

Astfel, antrenorul oltenilor este aproape de despărţirea de echipa pe care o lasă pe locul doi, în Superliga, după 9 meciuri disputate.

Pe parcursul carierei de antrenor, Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat la: FC Snagov, Concordia Chiajna, Steaua Bucureşti, Al-Hilal, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli şi Neftchi Baku.

Laurenţiu Reghecampf, inspirat cu Sepsi

”Sunt foarte importante cele trei puncte. Sunt puţin dezamăgit că nu am marcat al treilea sau al patrulea gol. După, din posesia noastră luăm gol şi intrăm în degringoladă.

Primim un cartonaş roşu, care mi se pare că a fost din joacă. Oamenii ăştia, mai ales cei care stau la VAR, se joacă cu destinul unui club, destinele unor oameni.

Nu poţi să dai asemenea cartonaş. În primul rând este un contact între jucători. În al doilea rând avem un alt jucător care era tot pe acea linie.

Am suferit foarte mult după acel cartonaş pentru că Sepsi e o echipă bună, dar mă bucur foarte mult că am câştigat. Am muncit, asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc. A trebuit să facem pressing să atacăm, dar după cartonaşul roşu a trebuit să ne retragem şi să închidem jocul.

Pe Houri mi l-am dorit foarte mult, ştiu ce poate să facă. Mă bucur că a făcut un joc foarte mult.

Trebuie să trăieşti jocul, aceşti băieţi se deranjează foarte repede. Nu ai voie să depăşeşti linia... nu fac lucrul ăsta intenţionat, mi se pare că prea uşor se joacă cu cartonaşele astea.

Normal că trebuie să ţip, doar nu pot să vorbesc în şoaptă pe stadion. Trebuie să înţeleagă că suntem şi noi sub presiunea meciului.

Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare partidă. Jocul dur la minge, asta trebuie să facem.

Să fim atenţi în apărare şi să atacăm bine. Majoritatea echipelor se apără cu noi. Dacă vom avea devotamentul din această seară vom rămâne acolo sus”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la finalul partidei cu Sepsi, de sâmbătă.

Afla mai multe despre: universitatea craiovareghecampf 

viewscnt
Articole similare