Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză la antrenamentul lui AC Milan! Zlatan Ibrahimovic i-a încurajat pe ”diavoli” după ruşinea din meciul cu Inter

Surpriză la antrenamentul lui AC Milan! Zlatan Ibrahimovic i-a încurajat pe ”diavoli” după ruşinea din meciul cu Inter

Serie A

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut, dar rămâne legate de AC Milan.

În weekend, Internazionale a zdrobit ”Diavolul” în Derby della Madonnina, scor 5-1, iar rossonerii au bifat prima înfrângere stagională. Pentru AC Milan urmează debutul în grupele Champions League, marţi, pe 19 septembrie, pe teren propriu, contra lui Newcastle.

La primul antrenament după eşecul din derby, Zlatan Ibrahimovic a fost prezent la Milanello pentru a-şi încuraja foştii coechipieri. Suedezul a fost surprins chiar lângă antrenorul Stefano Pioli, nefiind exclus faptul ca cei doi să se sfătuiască în legătură cu anumite decizii referitoare la primul 11.

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din activitate la 41 de ani. După ce a părăsit clubul din oraşul natal Malmö, Ibrahimovic a jucat la Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, Barcelona şi AC Milan, înainte de a se alătura echipei PSG în 2012, la începutul proiectului qatarez. El a avut o contribuţie majoră la ascensiunea roş-albaştrilor, atât pe teren, cât şi în afara lui. Bilanţul său la Paris? 180 de meciuri, 156 de goluri şi 61 de pase de gol.

În plus, starul suedez a mai bifat patru titluri de campion în Ligue 1, două triumfuri în Cupa Franţei şi trei triumfuri în Cupa Ligii, plus trei Supercupe.

 

Afla mai multe despre: ac milaninter 

viewscnt
Articole similare