Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adrian Şut după penalty-ul obţinut în meciul Farul - FCSB: "Tu ai fi acordat penalty?"

Reacţia lui Adrian Şut după penalty-ul obţinut în meciul Farul - FCSB: "Tu ai fi acordat penalty?"

FCSB

Comentarii

Omul meciului din derby-ul Farul - FCSB, Adrian Şut, a dezvăluit cu sinceritate felul în care acesta a obţinut lovitura de la 11 metri, decisivă în economia partidei de la Ovidiu.

„Tu ai fi acordat penalty?”. Răspunsul sincer a lui Adrian Şut

Mijlocaşul celor de la FCSB, Adrian Şut, a confirmat contactul produs în careu, fază la care arbitrul partidei, Sebastian Colţescu, a acordat o lovitură de la 11 metri.

„Am vrut să dau o pasă cu călcâiul, m-a lovit, cred că s-a şi auzit. Nu cred că am decis eu meciul, ci Olaru, care a înscris din penalty. Era o presiune uriaşă.

(Reporter: Tu ai fi acordat penalty?) Nu ştiu să vă zic exact, poz să vă să spun că a fost contact. M-a lovit, s-a şi auzit. Nu sunt arbitru, probabil s-a verificat şi la VAR.

Nu pot să zic decât că mă bucur că sunt apreciat pentru randamentul pe care îl dau pe teren. E important să fii lăudat, dar e important să rămân cu picioarele pe pământ. Ştiu cât de mult muncesc", a declarat Adrian Şut, după meci.

Gigi Becali despre penalty-ul controversat

Gigi Becali a punctat faptul că a existat contact la penalty-ul acordat echipei sale, în repriza a doua a meciului cu Farul.

"Eu spun aşa. Dacă sunt în careu şi cineva întinde piciorul şi cineva îmi dă peste piciorul meu şi mă împiedică să mai alerg... nu a căzut teatral, Şut nu a putut să mai alerge.

Dacă îmi dă în picior, mă împiedică să alerg şi cad, e 11 metri clar! Nu vreau să dau nume că nu vreau să mă mai cert cu nimeni. 

Eu sunt obişnuit, toată lumea e împotriva mea. Ce e 11 metri clar, că-mi dă în picior şi nu pot să mai alerg... păi, ce, trebuie să-i rupă piciorul mă?

Fiecare vede şi spune ce vrea. E 11 metri clar ca lumina zilei" a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: adrian sutgigi becalifarulfcsb 

viewscnt
Articole similare