You are here:

Mason Greenwood a debutat la Getafe, după 20 de luni de inactivitate. Ce au scandat fanii echipei adverse la intrarea sa

Mason Greenwood a debutat la Getafe, după 20 de luni de inactivitate. Ce au scandat fanii echipei adverse la intrarea sa
Comentarii

Fostul jucător al celor de la Manchester United şi-a făcut revenirea în fotbal după o pauză de aproximativ 20 de luni, în urma acuzaţiilor aduse la adresa sa în ianuarie 2022.

Atacantul englez Mason Greenwood şi-a făcut revenirea pe terenul de fotbal, duminică, în meciul dintre Getafe şi Osasuna, la nu mai puţin de 603 zile trecute de la ultimul său meci.

Cu toate acestea, primirea sa în campionatul spaniol nu a fost aşa cum şi-ar fi dorit.

O parte din cei aproximativ o sută de fani ai Osasunei prezenţi pe stadionul lui Getafe l-au întâmpinat cu scandările "Greenwood, mori!".

Mason Greenwood (21 de ani) nu a mai jucat din 22 ianuarie 2022, într-o victorie a echipei Manchester United, scor 1-0, cu West Ham United, pe stadionul Old Trafford.

În aceeaşi lună el a fost acuzat de tentativă de viol şi agresiune, ambele comise la adresa fostei sale partenere, Harriet Robson şi a fost arestat, fiind ulterior eliberat pe cauţiune.

În luna octombrie 2022 Greenwood a fost din nou arestat pentru că ar fi încălcat condiţiile eliberării condiţionate. În februarie 2023 toate acuzaţiile au fost retrase.

Cu toate acestea, au urmat proteste împotriva lui Greenwood în primele etape ale acestei ediţii de Premier League pe Old Trafford.

Manchester United a decis că este mai bine ca jucătorul să plece pentru a-şi relua cariera în afara Angliei.

Conform AS, observatorul LaLiga a inclus aceste înjurături în raportul său şi va fi depusă o plângere la Comitetul de Competiţii pentru a se lua măsurile care se impun.

De asemenea, în timpul meciului, fanii lui Getafe au strigat "Osasuna de rahat!" la adresa clubului din Pamplona.

Aceste înjurături vor fi de asemenea trimise la Comitetul de Competiţie pentru a fi studiate şi pentru a se stabili dacă merită să fie sancţionate.

Afla mai multe despre: getafegreenwoodmanchester united 

viewscnt
Articole similare