Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tata" Martino a dezvăluit de ce n-a jucat Messi în eşecul usturător cu Atlanta United. Ce problemă are starul argentinian

"Tata" Martino a dezvăluit de ce n-a jucat Messi în eşecul usturător cu Atlanta United. Ce problemă are starul argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Antrenorul echipei Inter Miami, Gerardo 'Tata' Martino, a declarat că Lionel Messi suferă de 'oboseală musculară' şi că nu va forţa revenirea acestuia.

Messi şi fostul său coechipier de la FC Barcelona, Jordi Alba, au urmărit de pe margine înfrângerea cu 5-2 a lui Inter Miami în faţa echipei Atlanta United, Martino spunând că ar fi fost "nesăbuit" ca argentinianul să joace.

Tehnicianul a declarat că este concentrat să îşi pregătească cât mai bine echipa pentru finala US Open Cup din 27 septembrie, când Miami primeşte vizita lui Houston în căutarea celui de-al doilea trofeu al sezonului.

"Messi se va antrena cu echipa probabil în această săptămână. Nu vrem să forţăm lucrurile", a spus Martino.

Inter Miami va juca miercuri cu Toronto, în MLS: "Dacă va fi bine şi în formă până miercuri, Messi va juca, dacă nu, nu", a punctat antrenorul.

Înfrângerea lui Miami în partida cu Atlanta este primul eşec din 12 meciuri în toate competiţiile, de când Messi şi spaniolii Alba şi Sergio Busquets s-au alăturat echipei în iulie.

Afla mai multe despre: inter miami 

viewscnt
Articole similare