Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Meciul a fost decis de domnul arbitru”. Nedelcu, ironii la adresa FCSB-ului: ”Nu a putut să se ridice, au intrat şi doctorii”

”Meciul a fost decis de domnul arbitru”. Nedelcu, ironii la adresa FCSB-ului: ”Nu a putut să se ridice, au intrat şi doctorii”

Farul Constanța

Comentarii

Mijlocaşul celor de la Farul Constanţa, Dragoş Nedelcu (26 de ani), a tras concluzii dure după eşecul controversat suferit contra celor de la FCSB.

Farul Constanţa a pierdut duelul cu FCSB, scor 0-1, în etapa a noua din Superliga României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Darius Olaru, dintr-o lovitură de la 11 metri controversată, în minutul 58.

La un duel între Adrian Şut şi Tudor Băluţă, din careul ”Marinarilor”, Sebastian Colţescu a decis să acorde lovitură de la 11 metri, chiar dacă nu a existat intensitate în lovitură.

Nedelcu, reacţie ironică după Farul - FCSB 0-1: ”Nu a putut să se ridice timp de cinci minute”

La finalul meciului, Dragoş Nedelcu, mijlocaşul echipei Farul Constanţa, a fost ironic la adresa lui Adrian Şut, cel care a provocat penalty-ul dat de Sebastian Colţescu.

”Încerc să-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Încerc să-mi dau seama cum un arbitru de top din România poate să dea un asemenea penalty. Nu ştiu cum e posibil, mi-e foarte greu să-mi găsesc cuvintele. 

Meciul nu a fost chiar cum ne-am dorit noi, am avut ceva ocazii şi ei nu pre ne-au călcat în ultimii 16 metri. Meciul de astăzi a fost decis de domnul arbitru. 

Mă aşteptam să discute mai mult la VAR, nu a fost o fază atât de clară. A fost de ajuns să se audă ‘AU, m-ai lovit!’. A fost un atac foarte agresiv, nu a putut să se ridice timp de cinci minute, au intrat şi doctorii. 

Normal că am fost nervos pentru că noi muncim pentru a juca. Astăzi FCSB nu merita să câştige”, a declarat Nedelcu, după meci.

În urma eşecului suferit cu FCSB, Farul a ajuns la cinci meciuri pierdute (din opt jucate) în acest sezon şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

Afla mai multe despre: farulfarul fcsbdragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare