Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colţescu, ”pulverizat” după Farul-FCSB 0-1: ”Are un palmares întunecat, cu combinaţii şi dedicaţii! Când are ceva în cap, o duce la capăt” | EXCLUSIV

Colţescu, ”pulverizat” după Farul-FCSB 0-1: ”Are un palmares întunecat, cu combinaţii şi dedicaţii! Când are ceva în cap, o duce la capăt” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a fost învinsă de FCSB, scor 0-1 (0-0), duminică seară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Darius Olaru, dintr-o lovitură de la 11 metri acordată cu ”cântec”, în minutul 58.

La un duel între Adrian Şut şi Tudor Băluţ din careul ”Marinarilor”, arbitrul Sebastian Colţescu a decis să acorde lovitură de la 11 metri, chiar dacă nu a existat intensitate în lovitură.

Adrian Porumboiu l-a criticat dur pe Sebastian Colţescu

Fostul mare arbitru român Adrian Porumboiu nu l-a menajat absolut deloc pe centralul Sebastian Colţescu, mai ales că îl cunoaşte foarte bine de pe vreme când era patronul echipei FC Vaslui.

Acesta l-a acuzat pe Sebastian Colţescu de rea-intenţie atunci când îşi propune cu adevărat acest lucru. 

În opinia sa, Colţescu a ales să acorde 11 metri pentru FCSB fără să  mai consulte VAR-ul, deoarece ar fi simţit momentul potrivit pentru a-şi duce la cap ”planul”.

Dacă ar fi fost şef la CCA, Adrian Porumboiu l-ar fi scos de mult timp pe Sebastian Colţescu din arbitraj, deoarece acesta duce în spate un trecut negru, cu ”combinaţii şi dedicaţii la nevoie”.

N-ai ce să explici. E jenant. Nu ai cum să dai penalty la faza aia. N-ai niciun element. Era plasat bine. La Colţescu, evoluţiile astea sunt precum un deja-vu. A mers bine 4-5 ani, dar când are ceva în cap, o duce la sfârşit.

Nu ai cum să dai penalty la faza aceea. Mi-e greu de explicat. Şi vă rog: nu e niciun penalty uşor, nici măcar urmă. 11 metri e 11 metri, când sunt îndeplinite condiţiile regulamentare.

Mă rog, se putea împiedica dar nici măcar. A fost o adiere de atingere. N-ai niciun element să acorzi 11 metri.

Nu greşiţi. Şi eu am susţinut că a fost cel mai constant. Doi-trei ani a avut nişte evoluţii care îl indicau ca fiind numărul unul dintre arbitrii români. Dar el venea din spate cu o istorie întunecată rău de tot. 

Nu mai are rost să vă reamintesc ce striga patronul unei echipe, de la lojă: `Colţescule, Colţescule`. Altu, ce maşină i-a dat. A comis-o. Orice am spune noi, că a fost uşor, că a fost atingere, nu ai cum.

Nu poate să cadă jucătorul, Şut. Cade dinainte. Era dezechilibrat, dar nu de la atingere sau de lovirea lui Băluţă. Era deja pe jos.

El, din camera VAR, când vedea reluările, Bîrsan, care e arbitru FIFA, îi spunea foarte clar să se ducă să vadă reluarea. Dacă eşti arbitru, dar dacă eşti mămăligă de arbitru şi faci nişte hore, nişte sârbe...

De ce ai VAR? Procedura îţi spune să te duci, pentru conştiinţa ta. Dacă te-ai păcălit? Dacă ai instrument, de ce nu te duci? Colţescu a prins-o p-asta şi pe alta nu o mai prindea poate.

(n.r. - dacă trebuia repetat penalty-ul pentru că jucătorii erau în careu) Am spus, numai ăia de pe plajă nu erau în careu. Trebuiau aşteptaţi şi ăia. Nu ai cum. Eu dacă vă spun dinainte... Noi n-am câştigat niciun meci la Vaslui, cu el. Are din astea. Înainte le făcea des. Am anticipat asta, chiar mă întrebam cât îl mai ţine. Decizia este una inexplicabilă.

(n.r. - despre Colţescu şi pariurile) Nu, nu pot să spun ce nu ştiu. Ceea ce ştiu sigur este că a fost un arbitru care, dacă eram la CCA, se lăsa demult de arbitraj. N-are ce căuta. Cu un palmares atât de întunecat, cu atâtea combinaţii, atâtea echipe care, atunci când aveau nevoie, îl puneau pe Colţescu...Bă, mai ai puţin şi ieşi, ieşi, mă, cu fruntea sus.

Nu poţi să dai un aşa penalty, să-ţi baţi joc de echipa aia. Ce argument să ai să fii atât de hotărât?

Dacă eşti de bună-credinţă, du-te şi vezi la VAR. Cu toate că plasamentul este perfect. Opriţi comentariile cu penalty uşor. Nici vorbă de penalty. Punct”, a declarat Adrian Porumboiu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: coltescufarul-fcsbporumboiu 

viewscnt
Articole similare