Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poţi să zici că s-a păcălit? Îl suspectezi de altceva?”. Penalty-ul acordat de Colţescu, eroare sau rea-voinţă? | EXCLUSIV

”Poţi să zici că s-a păcălit? Îl suspectezi de altceva?”. Penalty-ul acordat de Colţescu, eroare sau rea-voinţă? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a fost învinsă de FCSB, scor 0-1 (0-0), duminică seară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Darius Olaru, dintr-o lovitură de la 11 metri controversată, în minutul 58.

La un duel între Adrian Şut şi Tudor Băluţă, din careul ”Marinarilor”, Sebastian Colţescu a decis să acorde lovitură de la 11 metri, chiar dacă nu a existat intensitate în lovitură.

Verdict clar, la unison: ”Nu poţi să dai penalty”

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru a încercat să înţeleagă motivul pentru care Sebastian Colţescu a decis să acorde lovitură de la 11 metri la duelul dintre Şut şi Băluţă, care a decis soarta partidei.

”Pandi” s-a amuzat şi de modul în care s-a tăvălit pe gazon Adrian Şut după acel duel cu Tudor Băluţă.

În acelaşi timp, îl întreabă pe moderatorul Silviu Tudor Samuilă dacă se poate gândi la altceva, în cazul centralului Sebastian Colţescu, decât o eroare profesională.

Ce să zic? Nu este nimica. Nu poţi să dai penalty. D-asta se tăvăleşte în halul ăsta (n.r. - Adrian Şut). Zici că-i rupe piciorul. Aoleu, hai să-l înlocuim. Colţescu vede perfect faza.Tot, tot, tot. Ce intensitate, că nu e niciuna.

Poţi să zici că s-a păcălit? Îl suspectezi de altceva? Putem crede că el vede altceva decât vedem noi? O altă intensitate? Nu cred”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Nici Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, nu consideră că trebuia acordată lovitură de la 11 metri la acel duel, dintre Adrian Şut şi Tudor Băluţă.

Greu de dat penalty pentru aşa ceva. Există contact, e clar. Faptul că există elimină intervenţia VAR-ului. E primul lucru. Atâta timp cât arbitrul zice am văzut contactul, VAR-ul nu are ce să-i mai zică. Acest contact produce căderea? Mie nu mi se pare.

Nu să vadă, dar poate să audă. Să i se pară că a auzit o ciocnire puternică, între două picioare. VAR-ul îl întreabă ce a văzut, el zice că a văzut contact şi VAR-ul nu mai poate interveni. VAR intervine doar când arbitrul se înşală, dacă crede că e contact şi nu e”, a completat şi Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: farul-fcsbcoltescu 

viewscnt
Articole similare