Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular de la Farul anunţă după 0-4 cu FC U Craiova! "Ştiu sigur că rezultatul acesta va schimba nişte lucruri la echipă"

Un titular de la Farul anunţă după 0-4 cu FC U Craiova! "Ştiu sigur că rezultatul acesta va schimba nişte lucruri la echipă"

Farul Constanța

Comentarii

Doi dintre fotbaliştii de bază ai Farului, Dragoş Nedelcu şi Andrei Artean, au oferit primele reacţii după înfrângerea drastică împotriva lui FC U Craiova, în Superliga.

Încep deciziile drastice la Farul? Ce ştie sigur Dragoş Nedelcu că se va întâmpla în pauza competiţională

FCU Craiova a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia campioană, Farul, într-un meci din etapa a opta a Superligii. Van Durmen (18), Albu (45+2), Baeten (58) şi Bauza (80) au marcat pentru olteni, iar Chiţu a fost, din nou, unul dintre cei mai buni de pe teren, cu două pase decisive. 

„Nu ne-am ridicat deloc la nivelul meciului. Ştiam că au o echipă cu nişte jucători de foarte mare calitate, ei ştiu de ce nu au serii mai bune. Trebuie să ne vedem de problemele noastre totuşi, nu pot să găsesc cuvinte pentru prestaţia din seara asta.

Pot spune că am fost foarte dezamăgiţi după eliminarea din Europa, am simţit că puteam face ceva foarte important pentru noi, dar nu am reuşit. În campionat avem foarte multe goluri primite, în această pauză trebuie să punem bine la punct faza defensivă.

Eu ştiu sigur că rezultatul acesta va schimba nişte lucruri la echipă. Va trebui să muncim foarte mult, să ne ridicăm nivelul şi să fim echipa de anul trecut. Înafară de Alibec ne lipeşte doar Borza, nu avem nicio scuză să ne ridicăm nivelul”, a spus Dragoş Nedelcu, la câteva minute după meciul cu FC U Craiova

 

Afla mai multe despre: fc u craiova farulgica hagidragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare