Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, resemnat după eşecul umilitor cu FCU Craiova 1948. ”Nu mai suntem cei de anul trecut”

Gică Hagi, resemnat după eşecul umilitor cu FCU Craiova 1948. ”Nu mai suntem cei de anul trecut”

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a învins-o duminică seara pe Farul, scor 4-0, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

Craiovenii au deschis scorul în minutul 18, prin Van Durmen, care a primit o centrare de la Compagnucci. Oaspeţii nu au avut replică, iar oltenii şi-au majorat avantajul în minutul 45+1, când Aurelian Chiţu i-a pasat lui Dragoş Albu, şi acesta a înscris stabilind scorul pauzei.

Farul a continuat jocul slab şi în partea secundă, lucru de care au profitat craiovenii. Mai întâi a înscris Baeten, din pasa lui Aurelian Chiţu, în minutul 57, pentru ca Bauza să pună pe tabelă scorul final în minutul 80. S-a terminat 4-0 pentru FCU Craiova, care are 9 puncte şi este pe locul 8 în clasament, în vreme ce Farul ocupă locul 9, cu 9 puncte, însă echipa lui Hagi a bifat a patra înfrângere stagională.

”Pauza este binevenită”

La finalul meciului, Gică Hagi a refuzat să comenteze zvonurile referitoare la posibilele plecăre ale lui Băluţă şi Grameni la Rapid. ”Regele” a declarat că Farul nu mai este echipa care a cucerit titlul anul trecut, iar pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale este benefică pentru echipa sa.

”Trebuia să vina şi momentul ăsta, pentru că eu cred că nu mai suntem cei de anul trecut sub nicio formă. Trebuia să vina şi lecţie asta pentru a învaţă anumite lucruri care trebuie respectate.

(n.r. Vă fi acesta punctul de start pentru Farul în acest sezon?) Avem câteva zile de pauză şi trebuie să analizăm. Avem de muncă. Pauza cred că este binevenită. Trebuie să ne punem la punct cu toţii.

(n.r. discuţiile despre Băluţă şi Grameni la Rapid mai sunt de actualitate?) Alta întrebare. (n.r. despre echipa naţională) Urez echipei naţionale succes. Noi trebuie să reparam tot ce avem de reparat la echipa.

Afla mai multe despre: farulgică hagi 

viewscnt
Articole similare