Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Puţină lume ştie ce e în spatele scenei, în spatele tenisului". Prima reacţie dinspre Sorana Cîrstea după performanţa de la US Open. A egalat momentul din urmă cu 14 ani

"Puţină lume ştie ce e în spatele scenei, în spatele tenisului". Prima reacţie dinspre Sorana Cîrstea după performanţa de la US Open. A egalat momentul din urmă cu 14 ani

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea (33 de ani, 30 WTA) a egalat performanţa din urmă cu 14 ani într-un Grand Slam. După calificarea în sferturile de finală ale US Open, bucureşteanca a oferit o primă reacţie.

"Iată că am fost răsplătită pentru munca mea". Sorana Cîrstea a vorbit despre calificarea în sferturile US Open

Sorana Cîrstea s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam US Open. Ea a trecut în optimi de elveţiana Belinda Bencic, locul 13 WTA şi cap de serie 15, scor 6-3, 6-3.

Este a doua oară când Sorana Cîrstea va juca un sfert de finală de Grand Slam. În 2009, ea a jucat în sferturile de la Roland-Garros în 2009. 

În continuare, ea va juca la US Open contra Karolinei Muchova (10 WTA), pentru calificarea în semifinale şi cel mai bun parcurs la acest nivel. 

"Am un zâmbet larg pe faţă, pentru că am muncit atât de mult în ultima vreme. Prea puţină lume ştie ce e în spatele scenei, în spatele tenisului. Am avut şi un suport solid din tribune, din partea românilor şi nu numai. Vă mulţumesc tuturor. Sunteţi deosebiţi.

Este extraordinar. Întotdeauna mi-am dorit să performez aici. Au fost mulţi ani cu multe suişuri şi coborâşuri, dar iată că am fost răsplătită pentru munca mea. Sunt mulţumită de ceea ce am reuşit în aceste zile, mi-am dorit să merg înainte, să fac totul cât mai bine.

Îmi plac condiţiile de aici, îmi plac mingile, îmi place atmosfera. Totul a fucţionat foarte bine. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat în această săptămână. Colaborarea cu Thomas Johansson a contat foarte mult, în ultima vreme am colaborat foarte bine şi îi dedic victoria şi lui, pentru că a fost alături de mine în momentele grele", a spus Sorana Cîrstea imediat după meci, conform Eurosport.

Afla mai multe despre: sorana cirsteasorana cirstea us opensorana cirstea sferturi de finala us open 

viewscnt
Articole similare