Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele glume după FC U Craiova - Farul 4-0! "Au vrut să schimbe antrenorul. Dacă eram în locul lui Hagi, îi băteam obrazul lui Chiţu"

Primele glume după FC U Craiova - Farul 4-0! "Au vrut să schimbe antrenorul. Dacă eram în locul lui Hagi, îi băteam obrazul lui Chiţu"

Farul Constanța

Comentarii

Nicolae Dică şi Bogdan Cosmescu au comentat surpriza etapei din Superliga, FC U Craiova 1948 - Farul Constanţa 4-0.

Şocul etapei, tratat cu umor: "Au vrut să-l schimbe pe Hagi, să-l dea afară pe antrenor"

FCU Craiova a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia campioană, Farul, într-un meci din etapa a opta a Superligii. Van Durmen (18), Albu (45+2), Baeten (58) şi Bauza (80) au marcat pentru olteni, iar Chiţu a fost, din nou, unul dintre cei mai buni de pe teren, cu două pase decisive. 

Înfrângerea pentru campioana României a venit la câteva zile după eliminarea cu Helsinki, din play-off-ul Superligii, iar Nicolae Dică a găsit un posibil motiv pentru rezultatul de pe teren. 

"E greu de explicat la Farul cum a arătat în această seară. Ne gândeam cum au făcut deplasarea, direct din Conference League la Craiova sau de la Constanţa la Craiova. Poţi spune că s-a acumulat oboseală, dar a fost o echiopă care nici ofensiv, nici defensiv n-a arătat bine. 

N-au făcut absolut nimic din ce ştiam că pot face. Chiţu a făcut ce a vrut cu defensiva Farului, a pasat, a driblat, a dat două pase de gol. Farul a arătat foarte rău. Poate din Conference League, cu acel sintetic, s-a acumulat oboseală", a spus antrenorul abia plecat de la FC U Craiova, Nicolae Dică, la Orange Sport. 

În schimb, comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, a comentat cu umor rezultatul surprinzător din Bănie. 

"Nu pot face o analiză a meciului. O dau cu tentă umoristică. Au vrut să-l schimbe pe Hagi, să-l dea afară pe antrenor. Dacă eram în locul lui Hagi, îi băteam obrazul lui Chiţu (n.r. - atacantul care a cunoscut ascensiunea cu Gică Hagi, la Viitorul Constanţa), îi ziceam s-o lase mai uşor. 

Avem o etapă în care avem trei echipe care parcă abia s-au apucat de fotbal, Dinamo, Universitatea Craiova şi acum Farul", a spus Bogdan Cosmescu. 

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948 farul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare