Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Elias Charalambous, după victoria controversată a FCSB-ului pe terenul campioanei Farul. Ce a spus despre penalty-ul controversat

Reacţia lui Elias Charalambous, după victoria controversată a FCSB-ului pe terenul campioanei Farul. Ce a spus despre penalty-ul controversat

FCSB

Comentarii

Antrenorul formaţiei FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a tras concluziile după victoria echipei sale în faţa campioanei Farul Constanţa.

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa, în deplasare, scor 1-0, în etapa a noua din Superliga României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Darius Olaru, dintr-un penalty contestat de gazde.

În finalul primei reprize, Compagno a înscris din pasa lui Ovidiu Popescu, în minutul 45+2, dar golul a fost anulat pentru un offside.

În minutul 55, arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalty pentru un contact între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă.

Farul a replicat prin lovitura de cap pe lângă poartă, din minutul 60, dar campioana a mai avut un şut pe poartă în minutul 89, când Târnovanu a intervenit senzaţional la şutul lui Andronache.

Reacţia lui Elias Charalambous, după Farul - FCSB 0-1: ”Cel mai important este că am câştigat”

La finalul meciului, Elias Charalambous s-a arătat mulţumit de rezultatul scos de echipa sa, dar nu a vrut să se pronunţe foarte clar cu privire la faza penalty-ului.

”Nu am văzut, au VAR-ul, dacă era ceva vorbeau cu arbitrul. Cel mai important e că am câştigat meciul, trebuie să arătăm atitudinea de azi, spiritul câştigător. Nu am jucat fantastic, dar mi-a plăcut spiritul arătat de jucători.

Atacanţii lucrează de multe ori pentru restul echipei, deschid spaţiile pentru ceilalţi, uneori poate nu înscrie, dar face treabă multă pentru restul echipei. Am încredere în calităţile sale, noi ca antrenori observăm efortul său, chiar dacă nu marchează. 

Dacă am înlocui fiecare jucător care ia cartonaş roşu am juca cu 7 fotbalişti. I-am zis la pauză că trebuie să fie atent să nu ia al doilea cartonaş, aşa e fotbalul, a ajutat echipa să câştige, suntem fericiţi pentru el.

Trebuie să fim umili. Nu avem mult timp să sărbătorim, pentru că joi avem meci şi trebuie să ne recuperăm. Mă gândesc doar la următorul meci, cu Hermannstadt.

Vreau să le mulţumesc suporterilor noştri fiindcă au fost cu noi”, a declarat Charalambous, după meci.

Astfel, FCSB şi-a păstrat prima poziţie din clasament cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousfarul fcsb 

viewscnt
Articole similare