Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, reacţie după ce a scăpat fără gol de la Oţelul Galaţi: ”A fost un meci foarte dificil. Am întâlnit o echipă foarte bună”

Horaţiu Moldovan, reacţie după ce a scăpat fără gol de la Oţelul Galaţi: ”A fost un meci foarte dificil. Am întâlnit o echipă foarte bună”

Rapid

Comentarii

Portarul celor de la Rapid, Horaţiu Moldovan (25 de ani), a tras concluziile după remiza înregistrată la Galaţi, contra celor de la Oţelul.

Rapid a remizat cu Oţelul Galaţi, scor 0-0, în etapa a noua din Superliga României.

La Galaţi, antrenorul oaspeţilor, Cristiano Bergodi a fost obligat să efectueze prima schimbare încă din minutul 28, după accidentarea lui Oaidă. 

În minutul 52, portarul giuleştenilor, Horaţiu Moldovan, a prins un balon şi a avut nevoie de intervenţia medicilor, iar la reluarea jocului a fost aproape să comită o gafă incredibilă, dar s-a redresat. 

Funsho Bamgboye a înscris în minutul 58, însă golul a fost anulat după analiza VAR, pentru offside.

În minutul 90+5, Mattias Kait a fost eliminat pentru cumul de ”galbene”, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Reacţia lui Horaţiu Moldovan, după Oţelul - Rapid 0-0: ”Un meci foarte dificil”

La finalul partidei, Horaţiu Moldovan a reacţionat după ce a menţinut poarta giuleştenilor intactă în jocul de la Galaţi.

Totodată, acesta a precizat că rezultatul este unul echitabil, dar a vorbit şi despre perspectivele echipei naţionale în preliminarii.

”A fost un meci foarte dificil, a fost o atmosferă foarte plăcută, mă bucur că s-au întors în Liga 1 şi vin atâţia oameni la stadion. 

Sunt o echipă bună, care aleargă şi chiar şi-au dorit să joace în acest meci. Cred că e un rezultat echitabil, a fost un meci foarte dificil. Cred că am întâlnit o echipă foarte bună, asta cred acum la cald. 

(n.r. Au fost dezamăgiţi fanii?) Nu, nu, am cântat împreună şi am arătat că suntem de neclintit împreună. 

(n.r. despre echipa naţională) Suntem bine, mă bucur că am câştigat patru puncte, dar mă gândesc la meciurile Rapidului acum. Nu cred că tremurăm, avem încredere în noi (n.r. echipa naţională)”, a declarat Moldovan, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid se află pe locul 4, cu 15 puncte, în clasamentul din România.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovanotelul galati 

viewscnt
Articole similare