Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali l-a adus ”cu surle şi trâmbiţe”, iar acum e rezervă ”de lux”. Pleacă în vară?

BREAKING | Gigi Becali l-a adus ”cu surle şi trâmbiţe”, iar acum e rezervă ”de lux”. Pleacă în vară?

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) rămâne fidel propriei flozofii: vii la FCSB, joci, dacă o faci bine rămâi. Nu o faci bine, îţi poţi face bagajele.

Pare să fie şi cazul mijlocaşului croat Damjan Djokovic, un fotbalist pe care Gigi Becali şi l-a dorit foarte mult în echipă, de-a lungul anilor.

Damjan Djokovic a pierdut locul de titular la FCSB

Damjan Djokovic a fost transferat la FCSB în această vară, după ce fostul jucător al celor de la CFR Cluj şi-a reziliat contractul cu arabii de la Al-Raed.

Acesta a semnat cu FCSB un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, dacă va confirma aşteptările. 

  • Înţelegerea se va prelungi automat pentru încă un an dacă echipa antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii va câştiga titlul.

Gigi Becali şi-a pus mari speranţe în Damjan Djokovic în acest sezon, iar acest lucru se vede şi-n valoarea salariului lunar pe care jucătorul îl primeşte: puţin peste 20.000 de euro, ceea ce-l transformă într-unul dintre cel mai bine plătiţi jucători de la FCSB.

După un început furibund de sezon, în care se părea că nimic nu-l poate scoate din primul ”11”, ceva s-a întâmplat cu Djokovic, iar croatul a trecut în planul secund.

În ultimele patru runde din Superligă, Djokovic a fost rezervă în trei rânduri. A fost titularizat doar în partida cu UTA Arad, pierdută de FCSB cu 1-2, în etapa a 7-a, şi nu a prins fluierul final pe teren.

”Cireaşa pe tort” a fost aşezată, duminică, 17 septembrie, la partida pe care FCSB a disputat-o la Ovidiu, contra Farului.

Un meci foarte important pe care ”roş-albaştrii” au ales să-l joace fără Damjan Djokovic în primul ”11”, ceea ce indică anumite semne de întrebare în dreptul lui Gigi Becali şi al antrenorilor, cu privire la fotbalistul croat.

Echipa de start a celor de la FCSB, contra Farului:

  • 32. Târnovanu - 28. Pantea, 30. Ngezana, 5. Dawa, 33. Radunovic - 23. Ov. Popescu, 8. Şut, 27. Olaru - 10. Oct. Popescu, 9. Compagno, 7. Coman.

Aşadar, dacă situaţia va persista, iar Djokovic nu-şi va recâştiga locul de titular la FCSB, sunt şanse mari ca Gigi Becali să-i ceară plecarea în vara viitoare. 

Va fi greu de crezut că va accepta să aibă un jucător de rezervă, care să încaseze peste 20.000 de euro în fiecare lună.  De asemenea, va conta foarte mult şi locul pe care va termina FCSB în acest sezon de Superligă. 

Dacă se ratează titlul încă o dată, omul de afaceri va dori din nou să reducă bugetul de salarii, iar Djokovic ar fi în capul listei.

Afla mai multe despre: damjan djojkovicgigi becali 

viewscnt
Articole similare