Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a criticat penalty-ul lui Darius Olaru din meciul cu Farul. Cu ce nu a fost de acord expertul. ”De aia nu bate el” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a criticat penalty-ul lui Darius Olaru din meciul cu Farul. Cu ce nu a fost de acord expertul. ”De aia nu bate el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Darius Olaru a marcat un golul victoriei FCSB-ului din meciul cu Farul, dar execuţia sa din penalty nu l-a impresionat pe Basarab Panduru.

Roş-albaştrii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă foarte uşor acordată de Sebastian Colţescu, după un presupus fault al lui Tudor Băluţă la Adrian Şut. Surprinzător, Darius Olaru a fost cel care şi-a asumat responsabilitatea de a bate penalty-ul şi a marcat unicul gol al meciului.

Basarab Panduru a criticat penalty-ul lui Darius Olaru din meciul cu Farul. ”De aia nu bate el”

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a rămas surprins de faptul că fostul fotbalist al lui Gaz Metan a fost cel care a executat lovitura de la 11 metri în detrimentul lui Risto Radunovic. Mai mult decât atât, expertul a catalog drept slab şutul lui Olaru şi a susţinut că un penalty nu trebuie bătut cu şiretul. În acest sezon, FCSB a beneficiat de patru penalty-uri, trei transformate şi unul ratat de Florinel Coman la Galaţi, contra Oţelului.

”Înţeleg că Olaru nu îşi dorea să bată penalty-uri la un moment dat. Mai degrabă te aşteptai ca Radunovic să bată. (n.r. Ţi se pare riscant să baţi cu şiretul?) Foarte riscant. Păi de aia nici nu bate. Nu ai cum să baţi aşa. Asta ai dat-o tu acum, dar când dai cu şiretul este pericol mare. Pare că ai dat tare, că ai păcălit portarul, dar când baţi un penalty cu şiretul nu cred că eşti un mare executant”, a spus Basarab Panduru.

Tudor Băluţă a rămas şocat de decizia lui Colţescu

"Până la urmă decis meciul de o fază nu ştiu... nici nu ştiu ce să zici, n-ai cum să înţelegi aşa ceva, e de râsu'-plânsu', dacă aşa se dau penalty-uri, ne dăm la o parte, îi lăsăm să dea gol şi ieşim de pe teren! Mi se pare incredibil! A fost foarte sigur arbitrul, poate i-au spus şi din camera VAR, a fost indiscutabil, ce putem să spunem. Nu scuză faza asta evoluţia noastră, însă s-ar fi terminat 0-0, ceea ce e altceva, intri pe teren, încerci să faci ceva... în vecii vecilor nu se poate da!", a declarat Băluţă, după meci.

 

Afla mai multe despre: fcsbfarulolarupanduru 

viewscnt
Articole similare