Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu ”l-a ucis” pe Ioan Igna: ”Se răsuceşte în mormânt”. Reacţia preşedintelui de la Farul, după înfrângerea cu FCSB | VIDEO

Gică Popescu ”l-a ucis” pe Ioan Igna: ”Se răsuceşte în mormânt”. Reacţia preşedintelui de la Farul, după înfrângerea cu FCSB | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele campioanei Farul Constanţa, Gică Popescu (55 de ani), a fost extrem de nervos după eşecul foarte controversat suferit de echipa sa în duelul cu vicecampioana FCSB.

Farul Constanţa a pierdut duelul cu FCSB, scor 0-1, în etapa a noua din Superliga României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Darius Olaru, dintr-un penalty contestat de gazde, în minutul 55.

În urma unui contact în careul gazdelor între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, arbitrul Sebastian Colţescu a arătat punctul cu var.

Arbitrii din camera VAR, Marcel Bîrsan şi Cristina Trandafir, nu au intervenit, astfel că a rămas decizia iniţială a centralului, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă.

Gică Popescu, reacţie scurtă la plecarea de la stadionul Farului

Gică Popescu nu a suportat decizia extrem de controversată a decis cele trei puncte şi a părăsit arena de la Ovidiu cu 10 minute înainte de fluierul final al jocului.

Preşedintele Farului a fost extrem de nervos şi nu a dotit să răspundă la întrebările reporterilor. S-a rezumat să dea o replică scurtă, din maşina personală: ”Auziţi, se răsuceşte Igna în mormânt!”.

Ioan Igna este un fost mare arbitru român, care încă trăieşte şi are vârsta de 83 de ani. Cel mai probabil, Gică Popescu a vrut să facă referire la un alt fost mare ”cavaler al fluierului”, Nicolae Rainea, decedat în anul 2015.

În urma eşecului suferit cu FCSB, Farul a ajuns la cinci meciuri pierdute (din opt jucate) în acest sezon şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

Afla mai multe despre: gica popescufarulfarul fcsb 

viewscnt
Articole similare