Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, după Oţelul - Rapid 0-0: ”Am fost mai buni! Rapidul nu a avut vreo ocazie importantă”

Dorinel Munteanu, după Oţelul - Rapid 0-0: ”Am fost mai buni! Rapidul nu a avut vreo ocazie importantă”

Fotbal

Comentarii

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 0-0, contra Rapidului, pe teren propriu, duminică, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă.

În urma acestui rezultat, Oţelul a bifat a 8-a remiză din primele 9 etape ale Superligii, în acest sezon.

  • Gălăţenii se află pe locul 12, cu 8 puncte, în timp ce Rapidul se menţine pe locul 4, cu 15 puncte.

Dorinel Munteanu ”Bergodi ar trebui să fie mulţumit cu egalul. Am fost mai buni”

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că rapidiştii ar trebui să fie mulţumiţi cu egalul, deoarece echipa sa a fost mai bună şi ar fi meritat toate cele trei puncte.

Trebuie să fie mulţumit (n.r. - Cristiano Bergodi, de egal). Dacă înainte meciului toată lumea punea problema scorului, astăzi nu ştiu dacă au avut vreo ocazie mai importantă.

Cred că am fost echipa mai bună, dar din nefericire nu pot să fiu mulţumit. Sunt doar pe jumătate, pentru efort, agresivitate, atitudine. Am pierdut două puncte, nu pot să fiu mulţumit. Astăzi, echipa cea mai bună, fără falsă modestie, a fost Oţelul Galaţi.

V-am spus că fiecare echipă are calităţile şi slăbiciunile ei. Noi, prin calităţi, încercăm să oprim granzii Superligii. Am mai spus, nu va fi uşor nimănui să joace împotriva noastră. Mergem înainte, nu sunt mulţumit. Chiar dacă am făcut un joc bun nu pot să fiu mulţumit pe jumătate”, a declarat Dorinel Munteanu, la finalul meciului Oţelul - Rapid 0-0.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul - rapid 

viewscnt
Articole similare