Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a reacţionat la penalty-ul controversat acordat în meciul Farul - FCSB: "Ce, trebuie să-i rupă piciorul, mă?"

Gigi Becali a reacţionat la penalty-ul controversat acordat în meciul Farul - FCSB: "Ce, trebuie să-i rupă piciorul, mă?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, şi-a exprimat punctul de vedere legat de penalty-ul controversat acordat echipei sale în meciul de la Ovidiu, cu Farul, disputat duminică seară.

FCSB a învins campioana României, Farul Constanţa, cu scorul de 1-0, într-o deplasare dificilă pentru "roş-albaştrii".

Marcatorul singurului gol din partidă a fost Darius Olaru, din penalty. Lovitura de la 11 metri acordată vice-campioanei în minutul 58 rămâne un subiect controversat.

Cea mai mare ocazie a constănţenilor a venit pe finalul partidei, în minutul 89, prin şutul tânărului atacant Luca Andronache, apărat de Ştefan Târnovanu.

5 înfrângeri a adunat în acest sezon campioana României din stagiunea precedentă, în timp ce rivala sa la titlu din sezonul 2022-2023, FCSB, are un singur eşec

în toate meciurile disputate până acum, în această ediţie de campionat.

Gigi Becali despre penalty-ul controversat

Gigi Becali a punctat faptul că a existat contact la penalty-ul acordat echipei sale, în repriza a doua a meciului cu Farul.

"Mai avem şi încă un meci în minus. Asta vreau, să ne distanţăm, să ajungem la 10-15 puncte de locul doi ca să jucăm liniştiţi.

E problema lor, fiecare îşi dă cu părerea. Eu spun aşa. Dacă sunt în careu şi cineva întinde piciorul şi cineva îmi dă peste piciorul meu şi mă împiedică să mai alerg... nu a căzut teatral, Şut nu a putut să mai alerge.

Dacă îmi dă în picior, mă împiedică să alerg şi cad, e 11 metri clar! Nu vreau să dau nume că nu vreau să mă mai cert cu nimeni. 

Eu sunt obişnuit, toată lumea e împotriva mea. Ce e 11 metri clar, că-mi dă în picior şi nu pot să mai alerg... păi, ce, trebuie să-i rupă piciorul mă?

Nu mă întrebaţi nimic de Gică, nici de echipa lui. Au fost vremurile în care m-am certat, nu mai vreau să mă cert. Cu Gică nu mă mai cert. E problema lui.

Eu ştiu că dacă îţi dă în picior şi cazi pentru că ţi-a dat în picior, e 11 metri. În rest, nu comentez eu ce face Farul. Nu vorbesc ce s-a supărat Hagi sau Gică Popescu.

Fiecare vede şi spune ce vrea. E 11 metri clar ca lumina zilei" a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbfarulgigi becali 

viewscnt
Articole similare