Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia fostului jucător de la FCSB l-a şocat pe Basarab Panduru. ”Ce-i asta mă? Nu mai înţeleg nimic” | EXCLUSIV

Declaraţia fostului jucător de la FCSB l-a şocat pe Basarab Panduru. ”Ce-i asta mă? Nu mai înţeleg nimic” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dragoş Nedelcu a fost vehement la adresa arbitrajului, după meciul pierdut de Farul pe teren propriu contra FCSB-ului, scor 0-1.

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor nu s-a abţinut şi l-a ironizat pe Adrian Şut, jucătorul care în opinia lui Sebastian Colţescu a fost faultat la faza penalty-ului transformat de Darius Olaru. 

”Încerc să-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Încerc să-mi dau seama cum un arbitru de top din România poate să dea un asemenea penalty. Nu ştiu cum e posibil, mi-e foarte greu să-mi găsesc cuvintele.  Meciul nu a fost chiar cum ne-am dorit noi, am avut ceva ocazii şi ei nu pre ne-au călcat în ultimii 16 metri.

Meciul de astăzi a fost decis de domnul arbitru. Mă aşteptam să discute mai mult la VAR, nu a fost o fază atât de clară. A fost de ajuns să se audă ‘AU, m-ai lovit!’. A fost un atac foarte agresiv, nu a putut să se ridice timp de cinci minute, au intrat şi doctorii. Normal că am fost nervos pentru că noi muncim pentru a juca. Astăzi FCSB nu merita să câştige”, a declarat Nedelcu, după meci.

Start dezastruos de campionat pentru campioana României

Farul pare doar o umbră a echipei ce a dominat de la un capăt la celălalt competiţia internă în sezonul trecut. ”Marinarii” au doar nouă puncte după opt partide, iar un nou titlu pare doar un vis pentru fanii constănţeni. Mai mult decât atât, echipa lui Gică Hagi a părăsit prematur cupele europene, fără a accede în grupele Conference League, după eliminarea din Finlanda contra lui HJK Helsinki.

Panduru nu mai înţelege nimic din problemele jucătorilor români. ”Când jucăm la o săptămână nu e bine. Ce vrem noi?”

”(n.r. Crezi că v-au consumat foarte mult şi meciurile europene?) Cu siguranţă a fost ceva nou pentru noi, pentru club. Am jucat din trei în trei zile. Anul trecut nu am avut parte de aşa ceva. Ca să jucăm mai bine, trebuie să jucăm la trei zile. Asta cred că este cheia succesului, pentru că echipele mari aşa”, a adăugat Nedelcu.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a rămas nedumerit după declaraţiile lui Dragoş Nedelcu. În ultimii ani, jucătorii din Superligă au acuzat de multe ori oboseala adunată, atât după meciurile din cupele europene, cât şi după cele ale naţionalei.

Mijlocaşul Farului este de părere că alb-albaştrii au nevoie de meciuri la foc automat pentru a deveni o forţă, lucru care l-a surprins pe Panduru. Expertul Orange Sport i-a dat exemplu pe Andrei Burcă şi Nicolae Stanciu, jucători care au evoluat pentru echipele de club la doar două zile după meciul naţionalei de pe teren porpriu cu Kosovo.

”Nu mai înţeleg. Pe cuvântul meu. Ce vrem? Când jucăm la trei zile nu e bine. Când jucăm la o săptămână, nu e bine. Ce vrem noi de fapt? Acum vrem să jucăm din trei în trei zile ca echipele mari. Noi nu ştim când suntem obosiţi şi când suntem odihniţi.  Văd că Burcă şi Stanciu joacă la 48 de ore. Când îţi dau ăia nişte bani, nu mai e niciun fel de oboseală. Ai pus la la dreptul (n.r. piciorul drept) nişte dolărei, la stângul la fel, şi nu mai ai crampe. Băi, ce-i asta, mă? Sâmbătă, marţi, joi să joci. Dacă era la noi ”Eram foarte obosiţi, îşi bat joc de noi”, a spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: farulfcsbpanduru 

viewscnt
Articole similare