Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi vinde pe milioane! Ofertă uriaşă venită din MLS

Gică Hagi vinde pe milioane! Ofertă uriaşă venită din MLS

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi este aproape de a da lovitura, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu în Premier League, la Brighton, pentru 3 milioane de euro, Enes Sali este următorul jucător care a atras interes din străinătate.

După transferul lui Adrian Mazilu (18 ani), la Brighton, în schimbul sumei de 3 milioane de euro, Gică Hagi este pregătit să dea lovitura din nou, de data aceasta, Enes Sali este jucătorul vizat de o echipă din străinătate.

Puştiul minune al marinarilor, Enes Sali (17 ani), este urmărit de americanii de la FC Dallas, în prezent locul 11 în conferinţa de vest, din MLS, conform GSP.

În acest sezon, Enes Sali a bifat 7 apariţii, reuşind un gol în partida cu Poli Iaşi.

Două milioane de euro este salariul propus de echipa din statul american Texas, care vrea să-şi asigure serviciile tânărului atacant român pe patru ani de zile.

Negocierile între Farul Constanţa şi FC Dallas s-ar fi concretizat, anunţă sursele GSP, iar oferta făcută de texani este în jurul sumei de 3.000.000 de euro.

Tatăl lui Enes Sali, nemulţumit de minutele jucate de fiul său

În urma dublei din preliminariile UEFA Champions League dintre Farul şi Sheriff Tiraspol, Engi Sali, tatăl jucătorului născut în Canada, la Toronto, s-a plâns de lipsa şanselor primite în cadrul primei echipe, a fiului său.

„Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, şi pe el, dacă nici acum nu-i dai şanse, atunci când? Dă-i minute, să arate ce poate! Nu se poate aşa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă şi el, că de trei ani tot e ocolit?

Ce-om fi venit noi de acolo, din Canada?! Ca să ce?! Toţi au avut şanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi şi România, gata, ne întoarcem în Canada!", a declarat Engi Sali.

Enes Sali a ajuns la Academia Hagi în 2018 şi a debutat la echipa mare în 2021.

Tot în 2021, acesta avea să debuteze la naţionala de seniori a României.

Afla mai multe despre: farulgica hagienes salimls 

viewscnt
Articole similare