Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, OUT de la Neftchi Baku? Azerii vorbesc deja despre un alt antrenor pentru banca tehnică a echipei

Adrian Mutu, OUT de la Neftchi Baku? Azerii vorbesc deja despre un alt antrenor pentru banca tehnică a echipei
Comentarii

Fostul antrenor al celor de la Neftchi Baku, Laurenţiu Reghecampf, este regretat de fanii azeri, după seria slabă de meciuri sub conducerea lui Adrian Mutu.

Adrian Mutu a părăsit-o pe Rapid înaintea începerii sezonului în Superliga, la scurt timp după plecarea din Giuleşti, Mutu a semnat cu formaţia din Azerbaidjan, Neftchi Baku.

Echipa din capitala Azerbaidjanului se află pe locul şase, iar în ultima etapă Neftchi Baku a pierdut în deplasare de la Araz.

Azerii sunt profund nemulţumiţi de jocul lui Neftchi din acest sezon, transferurile nu conving iar sumele plătite în schimbul jucătorilor aduşi nu sunt pe placul suporterilor.

Cei doi antrenori, comparaţi direct

Jurnaliştii din Baku au făcut o comparaţie între echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi echipa actuală, antrenată de Adrian Mutu.

Probabil că am pierdut deja numărul de înfrângeri în jocurile oficiale şi neoficiale. Situaţia generală nu poate fi considerată satisfăcătoare.

Ne-am luat adio de la Conference League, din turul al treilea, iar în campionat lucrurile sunt la un nivel dezamăgitor.

Nu merită să vorbim despre efectul pozitiv al schimbării antrenorului principal din vară. Aceasta ar fi o conversaţie jenantă.

Se pare că în una-două săptămâni ne vom aminti adesea de Laurenţiu Reghecampf. Vom regreta plecarea compatriotului lui Mutu.

Ştiţi care este diferenţa dintre Neftchi care a intrat pe mâna celor doi români?

Comparativ cu sezonul trecut, anul acesta a fost alocat un buget mai mare pentru transferuri şi au fost cumpăraţi mai mulţi jucători. 11 jucători noi înseamnă milioane şi este păcat că Mutu nu poate face nimic cu ei.

Antrenorul principal, care a pierdut cu Araz, nu ar trebui să vorbească despre golurile primite şi nu ar trebui să inventeze poveşti”, au notat azerii de la sportinfo.az.

 

Afla mai multe despre: mutureghecampfneftchi baku 

viewscnt
Articole similare