Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că orice antrenor rupea uşa”. Plecarea lui Reghecampf de la Craiova spre Arabia, salutată de rivalii din Superligă | EXCLUSIV

”Cred că orice antrenor rupea uşa”. Plecarea lui Reghecampf de la Craiova spre Arabia, salutată de rivalii din Superligă | EXCLUSIV
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova, chiar după victoria din campionat cu Sepsi. Antrenorul român a primit o ofertă extrem de avantajoasă din Arabia Saudită, campionat unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Neymar sau Karim Benzema, dar şi Florin Tănase sau Andrei Burcă.

Universitatea Craiova rămâne fără antrenor după nici o treime scursă din sezonul regular al Superligii României.

Laurenţiu Reghecampf este ca şi plecat din Bănie, după ce o echipă din Arabia Saudită i-a plătit clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Dacă despărţirea va deveni oficială, înseamnă că al doilea mandat al lui Reghecampf la Craiova a durat mai puţin de două luni de zile.

Plecarea lui Reghecampf de la Craiova, analizată de rivalii din Superligă

Despre vestea zilei în fotbalul românesc a vorbit şi Mihai Stoica, cel care a colaborat în trecut cu ”Reghe” la FCSB.

Analistul Orange Sport a precizat că înţelege decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a da curs ofertei din zona Golfului şi de a ajunge în campionatul Arabiei Saudite, noul ”El Dorado” al fotbalului mondial.

”Comparativ cu ce e acolo, toate cluburile sunt mici şi au salarii mici. De ce să nu meargă acolo? Dacă un club saudit îi plăteşte clauza, cine nu ar pleca. Cred că oricine ar fi plecat.

Sunt şi jucători, şi antrenori mari acolo. Cred că orice antrenor rupea uşa. E mare lucru că avem antrenori acolo. Olăroiu, Răzvan Lucescu au făcut mari performanţe acolo.

(n.r. Dacă ar fi plecat antrenorul de la clubul său) Când eram la Urziceni, mi-a plecat Petrescu în decembrie şi mi-a fost greu. Nu ştiu, e complicat. Nu cred că ar trebui să-l judecăm prea aspru (n.r. pe Reghecampf)”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Totodată, Ovidiu Herea a împărtăşit şi el opinia oficialului de la FCSB cu privire la probabila plecare a lui Reghecampf în Arabia Saudită.

”Nu i-am înţeles pe cei de la Craiova când au pus acea clauză la început. Dacă nu ai şanse foarte mari să câştigi campionatul în România, te duci unde ai perspective mai mari şi bani mai mulţi”, a adăugat şi Herea.

Laurenţiu Reghecampf a stat doar şapte meciuri în cel de-al doilea său mandat în Bănie, reuşind patru victorii, o remiză şi două eşecuri.

Afla mai multe despre: fcsblaurentiu reghecampfmihai stoicauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare