Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar pentru Marius Şumudică, după înfrângerea la debutul cu Gaziantep

Mesaj clar pentru Marius Şumudică, după înfrângerea la debutul cu Gaziantep
Comentarii

Reacţia conducerii lui Gaziantep după eşecul la debutul lui Marius Şumudică, pe banca clubului din Turcia.

La două zile după eşecul din deplasarea cu Kayserispor, preşedintele clubului Gaziantep a reacţionat.

Memik Yilmaz a menţionat că deşi echipa sa trece printr-un moment dificil, are încredere în staff şi jucători.

"După ce antrenorul nostru Şumudică a preluat funcţia, am finalizat multe transferuri importante în scurt timp. Cu toate acestea, aceşti jucători nu au reuşit încă să se integreze pe deplin în echipă.

Am construit o echipă foarte bună, iar acest grup va ajunge pe locurile pe care le merită în scurt timp, lăsând în urmă problema adaptării. Credem în staff-ul nostru tehnic şi în jucătorii noştri.

Suntem conştienţi că ne-am supărat suporterii, sper să-i facem din nou fericiţi câştigând meciul cu İstanbulspor", a declarat preşedintele lui Gaziantep.

"I don't have baghet magic". Şumudică-show, la conferinţa de presă

La finalul meciului, Marius Şumudică a reacţionat după debutul pe banca tehnică a celor de la Gaziantep, în cel de-al doilea său mandat.

"I don't have baghet, magic baghet to transform the team” (n.r. Nu am o baghetă magică să transform echipa atât de rapid). Maxim a jucat bine, dar trebuie să înscrie, e printre cei mai buni jucători din campionat. Junior Morais a jucat şi el foarte bine, Denis Drăguş la fel", a spus Şumudică, la conferinţa de presă.

Astfel, Gaziantep rămâne fără punct în primele cinci jocuri şi este ultima în Superliga Turciei.

”Am jucat foarte bine în prima repriză. Am ajuns de multe ori în poziţii de a marca, am fi putut să o facem, dar nu am reuşit.

A fost imposibil să marcăm. Am avut mai multe cornere, mai multe lovituri libere şi mai multe şuturi, dar nu am înscris. Trebuia să ne arătăm calitatea. 

Trebuie să ne îmbunătăţim jocul, i-am antrenat doar cinci zile şi am făcut deja patru transferuri. Nu va fi uşor. 

A fost o presiune foarte mare pe Kayseri şi nu au putut să iasă jumătatea lor în primele 20 de minute. Când începi meciul cu penalty devine foarte dificil. Toată lumea trebuie să se trezească!

Cine vrea să îşi dea sufletul pe teren trebuie să facă sacrificii. Trebuie să luăm trei puncte în meciul viitor” a declarat Şumudică, conform celor de la ntvspor.net

Afla mai multe despre: sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare