Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru s-a luat de Nedelcu în direct la TV: ”Cum să spui aşa ceva?” | EXCLUSIV

Basarab Panduru s-a luat de Nedelcu în direct la TV: ”Cum să spui aşa ceva?” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut duelul cu FCSB, scor 0-1, în etapa a noua din Superliga României.

Basarab Panduru a răbufnit după discursul lui Dragoş Nedelcu

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Darius Olaru, dintr-o lovitură de la 11 metri controversată, în minutul 58.

La un duel între Adrian Şut şi Tudor Băluţă, din careul ”Marinarilor”, Sebastian Colţescu a decis să acorde lovitură de la 11 metri, chiar dacă nu a existat intensitate în lovitură.

După meci Dragoş Nedelcu s-a plâns de oboseală. Discursul fotbalistului de la Farul l-a făcut pe Basarab Panduru să răbufnească în direct!

”Eu nu mai înţeleg când jucăm din săptămână în săptămână suntem obosiţi praf, din 3 în 3 zile iar ne plângem. Până acum amânăm meciurile că suntem obosiţi, acum noi ce vrem? Ba suntem obosiţi, ba vrem să jucăm din 3 în 3 zile... Habar n-am.

Eu nu mai înţeleg nimic. Nu se mai ştie nimic. Stanciu şi Burcă joacă după două zile, că îţi dau ăia nişte bani nu există oboseală. Pui nişte dolărei şi îi la gambe să nu mai ai crampe ţi aia e. Aici la noi dacă îi pui să joace, gata că sunt obositi... că nu stiu ce”, a răbufnit Basarab Panduru la Orange Sport. 

Ce a declarat Dragoş Nedelcu după Farul - FCSB:

La finalul meciului, Dragoş Nedelcu, mijlocaşul echipei Farul Constanţa, a fost ironic la adresa lui Adrian Şut, cel care a provocat penalty-ul dat de Sebastian Colţescu.

”Încerc să-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Încerc să-mi dau seama cum un arbitru de top din România poate să dea un asemenea penalty. Nu ştiu cum e posibil, mi-e foarte greu să-mi găsesc cuvintele. Meciul nu a fost chiar cum ne-am dorit noi, am avut ceva ocazii şi ei nu pre ne-au călcat în ultimii 16 metri. Meciul de astăzi a fost decis de domnul arbitru. 

Mă aşteptam să discute mai mult la VAR, nu a fost o fază atât de clară. A fost de ajuns să se audă ‘AU, m-ai lovit!’. A fost un atac foarte agresiv, nu a putut să se ridice timp de cinci minute, au intrat şi doctorii. 

Normal că am fost nervos pentru că noi muncim pentru a juca. Astăzi FCSB nu merita să câştige”, a declarat Nedelcu, după meci. În urma eşecului suferit cu FCSB, Farul a ajuns la cinci meciuri pierdute (din opt jucate) în acest sezon şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

Afla mai multe despre: farulfcsbbasarab pandurudragoş nedelcu 

viewscnt
Articole similare