Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica mută atenţia de la penalty-ul controversat pe o altă fază din duelul cu Farul: ”Asta trebuie scos în evidenţă” | EXCLUSIV

Mihai Stoica mută atenţia de la penalty-ul controversat pe o altă fază din duelul cu Farul: ”Asta trebuie scos în evidenţă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a tras concluziile după victoria reuşită de vicecampioana României pe terenul campioanei Farul Constanţa. Meciul a fost decis de o decizie de arbitraj extrem de controversată, iar oficialul roş-albaştrilor a ţinut să-şi expună punctul de vedere.

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa, în deplasare, scor 1-0, în etapa a noua din Superliga României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Darius Olaru, dintr-o lovitură de la 11 metri controversată, în minutul 58.

În urma unui contact în careul gazdelor între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, arbitrul Sebastian Colţescu a arătat punctul cu var.

Arbitrii din camera VAR, Marcel Bîrsan şi Cristina Trandafir, nu au intervenit, astfel că a rămas decizia iniţială a centralului, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă.

Execuţia lui Olaru de la punctul cu var a stârnit şi ea un val de reacţii controversate, deoarece ar fi trebuit repetat întrucât au intrat jucători ai ambelor echipe în careu.

Mihai Stoica lasă penalty-ul ”în spate” şi atrage atenţia asupra altui aspect în duelul dintre Farul şi FCSB

La o zi distanţă, Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a vorbit pe-ndelete despre cea mai controversată fază de arbitraj a etapei a noua.

”Am facut 13 pase la faza respectivă. Şi asta trebuie scos în evidenţă. Şut exagerează, dar este contact. Nimeni nu spune de greşeala lui Băluţă. Întinde piciorul drept şi îl atinge la picior. A fost bun (n.r. Şut), din punct de vedere machiavelic.

Mă acuză unii ca nu sunt echidistant, dar nu ma cunosc. Afirm eu răspicat care intinde piciorul. E neglijenţa lui Băluţă. 

Nu cred că Bîrsan putea să intervină. Eu cred că aici intervine puterea arbitrului în teren. Cred că există contact, există o greşeală tehnică a jucătorului aflat în apărare”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În urma victoriei obţinute contra campioanei României, FCSB şi-a păstrat prima poziţie din clasament cu 21 de puncte. În schimb, Farul are doar nouă puncte strânse în opt meciuri.

Mesajul transmis de Mihai Stoica, după Farul - FCSB 0-1

”Dacă nu e contact, nu e penalty. Doar că e contact”, a scris oficialul FCSB, pe contul de Facebook.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicafarul fcsb 

viewscnt
Articole similare