Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Penalty-ul de la Farul - FCSB ar fi trebuit repetat. ”E mai uşor să numeri cine n-a intrat în careu” | EXCLUSIV

Penalty-ul de la Farul - FCSB ar fi trebuit repetat. ”E mai uşor să numeri cine n-a intrat în careu” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a obţinut trei puncte mari, duminică seara, la Ovidiu, după ce a învins-o pe Farul cu scorul de 1-0, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Darius Olaru, dintr-o lovitură de la 11 metri, acordată foarte uşor de către centralul Sebastian Colţescu.

Penalty-ul lui Olaru trebuia repetat

Sebastian Colţescu a distrus ”derby-ul” de la Ovidiu prin decizia care a rupt definitiv echilibru.

Prima dată, în momentul acordării loviturii de la 11 metri, la un contact minor între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, într-un moment în care jucătorul FCSB-ului nici nu mai avea contact cu mingea.

A doua oară, în momentul în care nu a dictat repetarea execuţiei lui Darius Olaru, în ciuda faptului că şapte jucători (doi de la FCSB şi cinci de la Farul) se aflau în interiorul careului, în timpul execuţiei.

Nu contau foarte mult jucătorii Farului, însă jucătorii celor de la FCSB nu aveau ce să caute în careu, la acel moment. Aşadar, regulamentul spune clar: trebuia repetată execuţia. Sebastian Colţescu pare să se ghideze după alte regulamente.

Iată cum a decurs discuţia dintre Silviu Tudor Samuilă şi Basarab Panduru, în studiourile Orange Sport, pe această temă după meci:

Silviu Tudor Samuilă: ”Haideţi să vedem numărul jucătorilor care intră în careu, în momentul în care Olaru trage”.

Basarab Panduru: ”Păi, hai mai bine să-i numărăm pe cei care nu sunt în careu”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Uitaţi-vă unde este Coman! La nivelul lui Olaru, în momentul execuţiei. E bine că avem VAR, dar nu îl folosim. Eu ştiu că se repetă un asemenea penalty”.

Basarab Panduru: ”Tocmai din cauza asta. Când vine unu (n.r. - un arbitru) şi îl repetă sărim toţi pe el: `De ce l-ai repetat, bă, că până acum l-au lăsat`. Păi, trebuie să fiţi atenţi, să-l repetaţi, dacă aşa e regulamentul”.

VIDEO: Golul marcat de către Darius Olaru

 

Afla mai multe despre: coltescuolarupanduru 

viewscnt
Articole similare