Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a găsit vinovatul la faza penalty-ului acordat de Colţescu: ”Cine acuză, vrea atenţie” | EXCLUSIV

MM Stoica a găsit vinovatul la faza penalty-ului acordat de Colţescu: ”Cine acuză, vrea atenţie” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut duelul cu FCSB, scor 0-1, în etapa a noua din Superliga României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Darius Olaru, dintr-o lovitură de la 11 metri, acordată foarte uşor de către centralul Sebastian Colţescu.

Mihai Stoica îi dă dreptate lui Sebastian Colţescu: ”Băluţă a făcut o imprundenţă”

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că discuţiile cu privire la acordarea penalty-ului nu-şi au rostul, deoarece principalul vinovat, în opinia sa, este Tudor Băluţă.

Fotbalistul Farului a comis o neglijenţă în momentul în care nu şi-a controlat mişcarea şi l-a lovit peste picior pe Adrian Şut.

Aşadar, MM Stoica nu înţelege de ce lumea consideră că Adrian Şut a simulat, sau Sebastian Colţescu a fluierat ”cu dedicaţie”, când a existat un contact evident între cei doi jucători.

Vreau să întreb şi eu ceva, dacă se poate. N-am auzit că cineva să întrebe dacă Băluţă are vreo vină la această fază. Are vreo vină Băluţă la această fază? Încearcă să joacă mingea? Îl atinge pe Şut.

Legea 12: lovitura liberă directă - poate să fie dictată în urma unei imprudenţe sau neglijenţe. Eu o consider neglijenţă, ce face Băluţă. Că nu-i provoacă căderea, pot fi de acord, doar că există contact. Cad toate variantele alea că a inventat Colţescu, că Şut a simulat. Nu, Şut nu a simulat, a fost contact.

Deocamdată, eu cred că principalul vinovat este Băluţă, care atinge piciorul şi îl atinge pe Şut. Intensitatea, e de discutat. Se pot spune multe, dar este contact. Nu este simulare.

Din start vreau să spun că nu există persoane pe care să le respect mai mult decât Hagi şi Popescu. Nu vreau să întreţin nicio polemică şi nu vreau să fac nicio referire la gruparea de malul mării.

Doar că, cu câteva meciuri în urmă, pe acel stadion, s-au dictat trei penalty-uri în favoarea gazdelor. Din care două, se poate discuta orice. La unul nu a văzut ce s-a întâmplat.

Se mai întâmplă cred că e cazul că este cazul de vreo intenţie. E pur şi simplu o decizie. Uneori e în favoarea ta, alteori în defavoarea ta.

Noi am venit e la Arad, unde s-a dictat un penalty pe care nu l-a văzut nimeni. Îmi aduc aminte de Colţescu, o decizie foarte importantă pe finalul campionatului, în play-off, pe care a schimbat-o în ultimul minut al partidei Farul - CFR. Nu cred că se pot face prea multe legături.

Cine iese şi vorbeşte acum şi acuză, cred că vrea neapărat atenţie. Nu vorbesc despre cei de la Farul, că ei au de apărat un club

Se poate da penalty. Nu e simulare. Întreb altceva, la Dinamo - Rapid, la Amzăr, aşa tare l-a faultat sau a fost un soft penalty.

La România - Kosovo, la Coman e aşa de clar, e sau e soft. Dacă nu-l atingea şi Şut se arunca, iar Colţescu nu mergea la VAR, era o problemă. Dar îl atinge. E o greşeală pe care o face Băluţă

Afla mai multe despre: coltescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare