Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, intrare cu talpa la Ciprian Marica: ”Pe mulţi i-am făcut să arunce prosopul”. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

MM Stoica, intrare cu talpa la Ciprian Marica: ”Pe mulţi i-am făcut să arunce prosopul”. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu i-a rămas dator acţionarului minoritar de la Farul Constanţa, Ciprian Marica.

Ciprian Marica a declarat că nu i se pare normal ca Mihai Stoica, oficial al FCSB-ului, să fie analist TV, deoarece ar putea pune presiune foarte uşor asupra arbitrilor.

MM Stoica, despre Ciprian Marica: ”A ridicat sprânceana la mine!”

Mihai Stoica s-a arătat surprins de declaraţiile lui Ciprian Marica, despre care avea o anumită părere, până la momentul acestor afirmaţii.

În acelaşi timp, MM îi reaminteşte fostului atacant că şi el a a fost analist TV într-o perioadă şi nimeni nu s-a plâns de acest lucru.

În plus, oficialul ”roş-albaştrilor” îl sfătuieşte pe Ciprian Marica să nu întreţină o polemică cu el, deoarece este trecut prin multe astfel de discuţii şi ”i-a făcut pe mulţi să arunce prosopul”.

”Ciprian Marica a ridicat sprânceana la mine. Am văzut. Nu mă număr printre fanii lui, dar am crezut că avem o relaţie de respect reciproc. Se pare că era doar dintr-o parte. Nu cred că vrea să întreţină o polemică cu mine pentru că eu am întreţinut multe polemici la viaţa mea şi pe mulţi i-am făcut să arunce prosopul

Nu am niciun fel de problemă. Nu cred că trebuie să-i cer voie lui Marica, dacă mâine o să comentez ce se întâmplă în Derby della Madonnina. Am primit o propunere, îmi place fotbalul, am cunoştinţe. Oricând vrea să discutăm despre fotbal, poate să vină şi să discutăm. Despre orice din fotbal. Ştiu că a fost şi el în poziţia în care sunt eu, aşa că nu mai înţeleg ce doreşte.

Poate să fie mai explicit. Eu încerc să fiu echidistant. Am un capital pe care nu vreau să-l pierd. Nu vreau să îmi pierd credibilitatea, Sunt foarte multe persoane care se uită la emisiunile la care sunt invitat şi e ultimul lucru pe care vreau să îl pierd. Aşa că niciodată nu o să mint cu neruşinare, indiferent că este sau nu soarta clubului meu în joc”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaciprian marica 

viewscnt
Articole similare