Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, cuvinte de apreciere pentru Florinel Coman după partida cu Farul: ”A jucat accidentat. Ştiti ce mi-a zis după meci?” | EXCLUSIV

MM Stoica, cuvinte de apreciere pentru Florinel Coman după partida cu Farul: ”A jucat accidentat. Ştiti ce mi-a zis după meci?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus la limită în faţa Farului Constanţa, scor 1-0, în etapa a noua din SuperLiga României.

MM Stoica a vorbit despre prestaţia lui Coman din meciul cu Farul

Roş-albaştrii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă foarte uşor acordată de Sebastian Colţescu, după un presupus fault al lui Tudor Băluţă la Adrian Şut. Surprinzător, Darius Olaru a fost cel care şi-a asumat responsabilitatea de a bate penalty-ul şi a marcat unicul gol al meciului.

MM Stoica a analizat partida de ieri şi a avut doar cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, care a evoluat împotriva Farului cu probleme de sănătate. 

”Nimeni nu poate să zică că a fost cineva care să nu dea tot, mulţi nu au venit prea bine de la naţională. Coman care a fost foarte bolnav, mi-a spus că niciodată nu s-a simţit aşa rău pe durata unei partide şi faptul că el a terminat pe teren deşi s-a simtit foarte rău, a fost gripat, faptul că a rămas până la sfârşit spune multe despre noul Coman.

Semnalul a fost ăsta. Dacă Olaru care este poate cel mai... jucatorul care face cel mai intens efort la un moment dat a ridicat mâna şi a zis că nu mai poate.. Pantea la fel. Nu mai putea... ”, a dezvăluit MM Stoica la Orange Sport.

Ce a declarat Coman după meci:

”Un meci greu cu echipa campioană, pe un teren unde se câştigă greu. Ne bucurăm că am reuşit să practicăm un fotbal ok şi am ieşit învingători.

Nu mă simt răzbunat, e un meci de campionat, drumul e lung. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, dar am venit pregătiţi şi important e că nu am primit gol.

Sincer, astrele par aliniate, dar trebuie să rămânem la fel, concentraţi, pentru că trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm, indiferent că jucăm cu echipa campioană sau cu o echipă din subsolul clasamentului”, a spus Florinel Coman la finalul partidei.

Ce a declarat Coman după meci:

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbmm stoicafarul 

viewscnt
Articole similare