Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Reghecampf să-l surclaseze pe Ciobotariu şi să-i provoace lui Sepsi prima înfrângere: „Rezultatul confirmă asta!” | EXCLUSIV

Cum a reuşit Reghecampf să-l surclaseze pe Ciobotariu şi să-i provoace lui Sepsi prima înfrângere: „Rezultatul confirmă asta!” | EXCLUSIV
Comentarii

Sepsi a suferit prima înfrângere din acest sezon de Superligă, scor 0-2, cu Universitatea Craiova.

Cum a reuşit Reghecampf să-l surclaseze pe Ciobotoriu şi să-i provoace lui Sepsi prima înfrângere: „Rezultatul confirmă asta!” | EXCLUSIV

Deşi oltenii au jucat în 10 oameni pe final, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au rezistat eroic şi au reuşit să câştige toate cele 3 puncte.

După meci, comentatorul Orange Sport Emil Grădinescu a analizat tactica celor doi antrenori şi a găsit un mare avantaj în favoarea tehnicianului de pe banca oltenilor.

„(n.r. Care dintre antrenori a procedat corect?) Probabil Reghecampf a procedat corect, iar rezultatul confirmă asta. Reghe a întărit zona mediană cu Căpăţână, Kurtic şi Mateiu, deci au fost acolo 3 jucători în axul terenului. Au fost 3 contra 2 de la Sepsi, Alimi şi Matei.

Asta s-a întâmplat pentru că Ciubotariu a vrut să întărească flancurile, aşa cum a zis şi el, dar nu i-a ieşit, asta pentru că a renunţat la zona esenţială: centrul terenului. El a jucat şi cu minge lungă, deşi a avut om în plus, în loc să paseze adversarul şi să-l împingă”, a spus Emil Grădinescu la Orange Sport.

Graţie acestei victorii, Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 în Superligă, cu 17 puncte după 9 meciuri. De cealaltă parte, Sepsi este pe 6, cu 12 puncte în 7 meciuri.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasepsilaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare