Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Posibilul înlocuitor al lui Reghecampf la Universitatea Craiova a luat cuvântul: ”Am rămas surprins!”

Posibilul înlocuitor al lui Reghecampf la Universitatea Craiova a luat cuvântul: ”Am rămas surprins!”
Comentarii

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a vorbit despre situaţia oltenilor la nivelul băncii tehnice, acolo unde nu mai este Laurenţiu Reghecampf.

Universitatea Craiova rămâne fără antrenor deja pentru a doua oară de la începutul acestui sezon, din care au trecut numai nouă etape.

Laurenţiu Reghecampf va pleca şi el din Bănie, după ce o echipă din Arabia Saudită a plătit clauza de reziliere a acestuia de 300.000 de euro.

Eugen Neagoe a vorbit despre o posibilă revenire la Universitatea Craiova

Primul tehnician care a fost schimbat în actuala stagiune la formaţia olteană a fost Eugen Neagoe, iar acum a vorbit despre o nouă posibilă colaborare cu Mihai Rotaru.

În vârstă de 56 de ani, Neagoe a rămas surprins după ce Universitatea Craiova a rămas fără serviciile lui Reghecampf.

”Nu ştiam că Universitatea Craiova nu mai are antrenor. Am rămas surprins, da! Nu ştiu ce s-a întâmplat şi nici nu vreau să comentez prea mult.

(n.r. În momentul de faţă sunt două echipe din Craiova fără antrenor. Cum aţi răspunde dacă aţi fi sunat de Mihai Rotaru?) Veţi afla atunci, deocamdată nu am ce să vă răspund pentru că nu am vorbit cu nimeni. Atât timp cât nu vorbeşti cu cineva, nu ai ce să răspunzi.

Nu are legătură cu ce aş vrea eu, dacă o să am discuţii, o să aflaţi atunci care este răspunsul meu”, a declarat Neagoe, conform As.

Laurenţiu Reghecampf a stat doar şapte meciuri în cel de-al doilea său mandat în Bănie, adică mai puţin de două luni de zile. A reuşit patru victorii, o remiză şi două eşecuri.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaeugen neagoelaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare