Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB în ALERTĂ! Au plecat Reghecampf şi Petrea. Urmează Neubert? ”Trebuie să ne luăm măsuri”

BREAKING | FCSB în ALERTĂ! Au plecat Reghecampf şi Petrea. Urmează Neubert? ”Trebuie să ne luăm măsuri”

Fotbal

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) a plecat, luni seară, spre Arabia Saudită, unde va semna cu Al-Riyadh, formaţia la care evoluează fotbalistul român Alin Toşca (31 de ani).

Alături de Reghecampf, în Arabia Saudită va merge şi Anton Petrea, fost antrenor principal la FCSB, Chindia sau U Cluj.

Pleacă şi Thomas Neubert în Arabia Saudită?

Cei doi au colaborat ani de zile, înainte ca Petrea să o apuce pe drumul ”principalului”. Cu Reghe şi Petrea, FCSB reuşea să învingă formaţii uriaşe ale Europei, în urmă cu aproximativ 10 ani, precum Chelsea sau Ajax Amsterdam.

Mai în glumă, mai în serios, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că trebuie să-şi ia măsuri de precauţie pentru a nu-l pierde pe preparatorul fizic neamţ Thomas Neubert, personaj care a lucrat excelent, în trecut, cu Reghecampf şi Petrea. În special la FCSB.

  • Thomas Neubert se simte foarte bine la FCSB, unde primeşte un salariu de aproximativ 10.000 de euro, însă o ofertă din Arabia Saudită, superioară din punct de vedere financiar, îl poate determina să-şi schimbe priorităţile.

Mihai Stoica a afirmat, în glumă, că se gândeşte să-i confişte paşaportul lui Neubert, pe diverse motive, pentru a fi sigur că nu pleacă şi acesta către Arabia Saudită.

Iată cum a decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă şi Mihai Stoica în studiourile Orange Sport, pe subiectul ”Thomas Neubert”:

Silviu Tudor Samuilă: ”Reghecampf a plecat în Arabia Saudită. Acolo va lucra cu Toni Petrea”.

Mihai Stoica: ”Trebuie să iau măsuri, să-i fur paşaportul lui Neubert. Nu vreau să se întregească familia. Nu cred că se pune problema, dar...”

Silviu Tudor Samuilă: ”Nu mai bine îi iei paşaportul?”.

Mihai Stoica: ”Trebuie să-i spun că avem nevoie de paşaportul lui pentru Oradea”.

Silviu Tudor Samuilă: ”S-a auzit că Petrea s-a certat cu Reghe

Mihai Stoica: ”Nu s-a certat niciodată cu Reghe. Nu era vorba că nu s-au înţeles. S-au făcut nişte reduceri salariale la Al-... pe unde au fost ei. Că le cam pierd. Lui Toni nu-i convenea şi a ales să vină acasă.

Ei vorbeau, şi când era Toni la noi principal. E bine, totuşi, să ne luăm măsuri. Jucăm la Oradea, mergem cu avionul, trebuie să avem paşapoartele. Îi zic că şi-a luat cetăţenia între timp şi are nevoie de alt paşaport.

Silviu Tudor Samuilă: ”Ca productivitate, în perioada lui Petrea jucătorii aveau cifre foarte bune. A fost prea mult rolul de principal?

Mihai Stoica: ”Secund, dar în Arabia Saudită. Ceea ce e puţin diferit. Ultimele două experienţe nu au fost ceea ce se aşteptau de la el. Doar Oţelul are ghionionul pe care l-a avut Chindia sezonul trecut, dar la U Cluj chiar mă aşteptam să aibă succes. Dar înţeleg că n-a fost chimie”.

Afla mai multe despre: reghecampfneubertarabia sauditapetrea 

viewscnt
Articole similare