Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Julian Nagelsmann şi-a dat acordul şi preia o nouă echipă

ULTIMA ORĂ | Julian Nagelsmann şi-a dat acordul şi preia o nouă echipă
Comentarii

Julian Nagelsmann (36 de ani) şi-a dat acordul să preia o nouă echipă, naţionala Germaniei, după ce a fost dat afară de la Bayern Munchen. Antrenorul era liber de contract, iar oficialii federaţiei din Germania l-a convins să spună "da".

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) i-a găsit înlocuitor lui Hansi Flick, antrenorul pe care l-a dat afară recent. Alesul nemţilor este Julian Nagelsmann, fostul antrenor de la Bayern Munchen, care a fost şi pe lista englezilor de la Chelsea.

Julian Nagelsmann, noul selecţioner al naţionalei Germaniei

Nemţii de la BILD anunţă, marţi, că oficialii federaţiei din Germani s-au înţeles cu Julian Nagelsmann pentru ca antrenorul german să preia echipa naţională, după plecarea lui Hansi Flick. La capătul mai multor zile de negocieri, s-a ajuns la un acord.

Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, a confirmt informaţia şi a venit cu detalii. Cele două părţi sunt aproape să finalizeze acordul pentru ca Nagelsmann să preia naţionala Germaniei, mici detalii lipsind pentru un acord total.

Julian Nagelsmann apare, încă, pe ştatul de plată al lui Bayern Munchen, după ce a fost dată afară, dar bavarezii sunt gata să-i rezilieze înţelegerea pentru ca acesta să poată prelua echipa naţională. Nagelsmann a acceptat un salariu mai mic la cârma naţionalei Germaniei decât avea la Bayern, susţine sursa citată.

Julian Nagelsmann a fost pe lista lui Chelsea în perioada dinaintea numirii lui Mauricio Pochettino ca antrenor pe Stamford Bridge.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 19, 2023

 

 

Afla mai multe despre: julian nagelsmanngermanianationala 

viewscnt
Articole similare