Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Şi-a făcut bagajele şi pleacă de la Rapid! "Colac de salvare" din străinătate pentru jucătorul trecut pe linie moartă

ULTIMA ORĂ | Şi-a făcut bagajele şi pleacă de la Rapid! "Colac de salvare" din străinătate pentru jucătorul trecut pe linie moartă

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti cedează un fotbalist, de care echipa lui Cristiano Bergodi voia să scape, în străinătate.

UPDATE 22 august, 17:40 - OFICIAL! Rapid a oficializat plecarea lui Valentin Costache.


Este vorba despre Valentin Costache (25 de ani), atacantul lateral cumpărat de Rapid de la CFR Cluj, care va pleca în Cipru, la Apollon Limasol. Bogdan Andone, antrenorul ciprioţilor, l-a ales pe Costache pentru un transfer la echipa pe care o pregăteşte.

Valentin Costache şi-a făcut bagajele şi pleacă de la Rapid. "Colac de salvare" din străinătate

Presa din Cipru anunţă că Apollon Limasol, echipa lui Bogdan Andone, îl are pe lista de dorinţe pe Valentin Costache, jucător de care Rapidul vrea să scape pentru că a ieşit din planurile echipei lui Cristiano Bergodi şi a fost trecut pe linie moartă.

”Apollon Limassol căuta de multă vreme încă o extremă şi se pare că alesul este Valentin Costache. El vine cu binecuvântarea antrenorului Bogdan Andone, care îl cunoaşte pe compatriotul său foarte bine.

Costache şi-a început cariera la Dinamo, apoi s-a transferat la CFR Cluj. Acolo a câştigat patru titluri, o Cupă, două Supercupe României şi a obţinut o calificare în grupele Conference League. Vara trecută a semnat cu Rapid, unde a strâns 25 de meciuri şi patru pase decisive.

Trebuie menţionat că Valentin Costache este dreptaci şi poate juca la fel de bine în ambele flancuri ale atacului”, scriu cei de la 24sports.cy.

Valentin Costache a jucat 88 de minute în trei meciuri din toate competiţiile sezonului la Rapid, timp în care a pasat decisiv de două ori.

Afla mai multe despre: valentin costache rapidrapid plecare valentin costachevalentin costache transfer apollon limasol 

viewscnt
Articole similare