Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a găsit stadion pentru meciul cu Farul. ”Dacă îşi va da acordul, noi nu ne vom opune”

Dinamo şi-a găsit stadion pentru meciul cu Farul. ”Dacă îşi va da acordul, noi nu ne vom opune”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este pe cale să primească o veste bună. După lungi căutări, se pare că a găsit stadionul pe care să dispute partida cu Farul.

Dinamo va juca în etapa a 10-a a Superligii cu campioana Farul Constanţa. Meciul este programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00, cu Dinamo drept gazdă.

Dar încă nu a găsit un stadion pe care să joace meciul. Oficialii ”câinilor” au luat în calcul mai multe variante, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării, dar fără succes.

Dinamo, încă un pas până la confirmarea arene de joc pentru meciul cu Farul

Totuşi, într-un final, căutările acestora pot avea câştig de cauză chiar astăzi. Arena pe care este foarte posibil să se joace partida dintre Dinamo şi Farul este Arcul de Triumf.

Informaţia a fost dezvăluită de directorul Complexului Sportiv Naţional Arcul de Triumf, Radu Popa, care a precizat că totul depinde de Ovidiu Burcă.

Antrenorul lui Dinamo va inspecta în această seară suprafaţa de joc de pe micuţa arenă bucureşteană, iar dacă va fi mulţumit de aceasta, îşi va da acordul ca meciul în cauză să se dispute pe ”Arc”.

”Ovidiu Burcă va inspecta în această seară gazonul. Acesta nu se prezintă în cele mai bune condiţii, pentru că suntem în plin proces de schimbare a gazonului pentru meciul naţionalei de fotbal feminin, care se va juca pe 26 septembrie.

Dar dacă el îşi va da acordul, noi nu ne vom opune. Am fost gazde pentru Dinamo în Liga 2 şi nu am vrea să piardă la «masa verde»”, a declarat Radu Popa, potrivit Gsp.

În etapa precedentă, unde Dinamo a fost iar gazdă, cu FCU Craiova, meciul s-a jucat pe Arena Naţională. Nu a fost de bun augur, deoarece ”câinii” au cedat cu 0-1.

Afla mai multe despre: dinamodinamo farularcul de triumf 

viewscnt
Articole similare