Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dinamo nu are foarte multă calitate”. Concluzii dure după jocul de pe Arena Naţională: ”Un meci slab. Golul superb l-a salvat” | EXCLUSIV

”Dinamo nu are foarte multă calitate”. Concluzii dure după jocul de pe Arena Naţională: ”Un meci slab. Golul superb l-a salvat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Meciul dintre FCU Craiova şi Dinamo a încheiat ziua de vineri din cadrul etapei cu numărul nouă din Superliga României. A fost o victorie obţinută de formaţia olteană, iar Ovidiu Herea şi Constantin Zotta au tras concluziile jocului disputat pe Arena Naţională.

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, în deplasare, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a noua a Superligii.

Pe Arena Naţională, iniţiativa a aparţinut oaspeţilor în prima repriză, dinamoviştii nereuşind să fie fie periculoşi pentru poarta lui Robert Popa.

Craiovenii au deschis scorul în minutul 60, când Baeten a şutat senzaţional de la distanţă, din voleu, şi a trimis balonul la vinclul porţii lui Golubovic.

Prima ocazie a gazdelor a venit abia în minutul 77, la şutul lui Politic, respins în corner de Robert Popa. Până la final nu s-a mai înscris, chiar dacă gazdele au avut şi o bară transversală în prelungiri.

Concluzii aspre după Dinamp - FCU Craiova 0-1 | EXCLUSIV

La finalul meciului, invitaţi în studioul Orange Sport, Ovidiu Herea şi Constantin Zotta, au reacţionat cu privire la jocul de pe Arena Naţională.

Ovidiu Herea o vede pe Dinamo într-o situaţie complicată în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare, dar nici Craiova nu l-a dat pe spate foarte mult, chiar dacă este echipa învingătoare.

”Dinamo pierde pentru că nu are foarte multă calitate. Au obţinut mai multe puncte decât ar fi meritat. Ovidiu Burcă a scos maxim din ce are la acest lot.

Chiar dacă a câştigat în această seară, Craiova nu m-a impresionat. Trăieşte din calitate jucătorilor pe care îi are. Meciul a fost urât, slab”, a declarat Herea, la Orange Sport.

Totodată, Constantin Zotta, coleg de studio, a punctat faptul că meciul a fost unul slab calitativ, iar singura ”oază” de valoare a jocului a fost golul impresionant marcat de Baeten.

”Diferenţa au făcut-o valoarea jucătorilor, calitatea acţiunilor unu la unu. Chiar şi aşa, Dinamo a presat mult. Un meci slab. 

Golul superb a salvat meciul. Craiova, o echipă care a făcut un meci slab, dar a câştigat”, a adăugat şi Zotta.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a urcat pe locul 7, cu 12 puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 12, cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: dinamo fcu craiovasuperligadinamocraiova 

viewscnt
Articole similare