Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Sabău, după victoria reuşită de U Cluj la Arad. Ce a spus despre gestul nesportiv al lui Cîmpanu

Concluziile lui Sabău, după victoria reuşită de U Cluj la Arad. Ce a spus despre gestul nesportiv al lui Cîmpanu

U Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită pe terenul celor de la UTA Arad.

U Cluj a învins-o, în deplasare, pe UTA Arad, scor 1-0, în meciul de debut al etapei a noua din Superligă.

În prima repriză, cele două echipe şi-au împărţit ocaziile mari. Vătăjelu a respins de pe linia porţii la lovitura de cap a lui arădeanului Carp, în minutul 21, iar oaspeţii au avut o bară în minutul 45, la şutul lui Ovidiu Bic. 

În minutul 71, clujenii au deschis scorul prin Daniel Popa, care a urmărit un şut al lui Gabriel Simion, respins de portarul Iacob. 

Elevii lui Sabău au rămas în zece oameni în minutul 80, la cartonaşul roşu primit de George Cîmpanu, însă gazdele nu au putut egala şi U Cluj a reuşit o victorie istorică la Arad.

Reacţia lui Sabău, după UTA Arad - U Cluj 0-1

La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău a fost mulţumit de jocul prestat de echipa sa şi a comentat gestul nesportiv făcut de Cîmpanu.

”Mi-a plăcut mult echipa. Am avut curaj să jucăm. Am ţinut de minge, am avut răbdare, concentraţi permanent. Am simţit că UTA va încerca să plece pe contraatac. Acolo am fost foarte reactivi. E o satisfacţie, rezultatul ne dă încredere. 

A trebuit să improvizez, Ovidiu Bic a fost căpitan, trebuie să poarte echipa spre victorie. E un jucător care se sacrifică întotdeauna pentru echipă, ofensiv şi defensiv.

O victorie care dă încredere. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult e că avem stare de spirit, calitate individuală. În scurt timp vom arăta foarte, foarte bine.

(n.r. despre Cîmpanu) Eu îl apreciez foarte mult, are calităţi extraordinare. Are tot ce îi trebuie pentru a juca la cel mai înalt nivel. Are nevoie de disciplină şi încredere.

L-am felicitat pentru tot ce a făcut, dar asta anulează tot. Nici ca imagine nu e normal să faci un astfel de gest”, a declarat Sabău, după meci.

În clasament, U Cluj este pe locul 7, cu 10 puncte, după nouă etape scurse din Superliga României.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabaugeorge cimpanu 

viewscnt
Articole similare