Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, moment de sinceritate după înfrângerea cu Poli Iaşi: ”Nu-mi place deloc cum arătăm”

Ioan Ovidiu Sabău, moment de sinceritate după înfrângerea cu Poli Iaşi: ”Nu-mi place deloc cum arătăm”

U Cluj

Comentarii

Formaţia Poli Iaşi a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Cluj, în etapa a opta a Superligii. Meciul a început duminică, dar a fost întrerupt în minutul 54, din cauza ploii torenţiale.

Golurile meciului au fost marcate de Alin Roman, în minutele 55 şi 90+3.

Jocul a fost oprit duminică deoarece terenul de pe Cluj Arena a devenit impracticabil, din cauza ploii torenţiale.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei U Cluj, a rămas dezamăgit de prestaţia echipei sale.

”Este ceea ce s-a văzut clar, că suntem o echipă obosită, o echipă care nu jucăm fotbal. Foarte lenţi în mişcări, pierdem foarte uşor duelurile. Clar, aşa cum am arătat, trebuie să ne resetăm şi să muncim mult, mult mai mult. 

Depinde de noi, depinde de  mine, ca antrenor, şi de ei, ca jucători, cum vor reacţiona de mâine încolo şi cum ne vom pregăti pentru că avem calitate, dar cred că trebuie mai multă modestie, umilinţă şi mai mult spirit de sacrificiu.

Nu-mi place absolut deloc cum arătăm. Încerc să joc, să avem posesia, una-două atingeri, dar trebuie să ai şi dinamica jucătorilor, să gândeşti foarte rapid. Ieri (n.r. duminică, când meciul a fost amânat în minutul 54 din cauza ploii) am controlat jocul în prima repriză, au avut ei o singură ocazie, dar în zona de 16 metri am fost destul de previzibili, lenţi, nu ne-am asumat un drribling, un şut la poartă ... Ne-am limitat să aruncăm responsibilitatea unul pe celălalt. Cred în ei, sunt convins că ieşim de aici. Modestie, umilinţă şi spirit de scarificiu. 

Am venit de foarte puţin timp. Încă sunt jucătorii cu care am lucrat şi în care am mare încredere. Dar sunt sub ceea ce au jucat anul trecut şi trebuie să înţeleagă că nu joacă numele şi nu putem trăi din amintiri. Ce a fost a trecut, este un nou campionat. 

Nu vreau să găsim vinovaţi, ce s-a întâmplat înainte pentru că ne-ar face foarte, foarte mult rău dacă nu suntem corecţi cu noi. Eu ce am greşit, la fel ce au făcut greşit aceşti jucători. Unii dintre ei cu multă, multă experienţă, meciuri internaţionale, şi ce trebuie să facă pentru a arăta ca adevăraţi jucători. Sunt aşteptări mari de la nişte jucători cu o asemenea carieră frumoasă în spate”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabaupoli iaşiliga 1 

viewscnt
Articole similare