Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost o răzbunare”. Discurs dur la adresa FRF. ”Am văzut ce s-a întâmplat în Kosovo. S-a fluierat imnul, am fost făcut ţigani. Stăm cu capul plecat”

”A fost o răzbunare”. Discurs dur la adresa FRF. ”Am văzut ce s-a întâmplat în Kosovo. S-a fluierat imnul, am fost făcut ţigani. Stăm cu capul plecat”

Echipa națională

Comentarii

Helmut Duckadam a avut un discurs critic la adresa celor de la FRF pentru incidentele ce au avut loc în tribune la meciul dintre România şi Kosovo.

Naţionala de fotbal a României a învins echipa similară din Kosovo, scor 2-0, marţi, într-o partidă din preliminariile EURO 2024.

După doar 17 minute de joc, arbitrul a decis să întrerupă partida, deoarece facţiunea ”Uniţi sub Tricolor” a postat un banner cu tentă politică - ”Kosovo e Serbia”, plus scandări repetate cu acest mesaj.

Meciul s-a reluat după 50 de minute, după ce oficialii FRF şi UEFA s-au asigurat că nu se va repeta comportamentul nesportiv. La următoarea abatere, UEFA era pregătită să întrerupă partida şi să ofere 3-0 pentru Kosovo.

În cele din urmă, România a câştigat cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Stanciu şi Mihăilă.

FRF, luată în vizor după incidentele de la România - Kosovo 2-0

Helmut Duckadam a comentat şi el cele întâmplate pe Arena Naţională şi a avut un discurs acid la adresa Federaţiei Române de Fotbal.

”Arătăm cât de slabi suntem şi mă refer la Federaţie. Am văzut ce s-a întâmplat în Kosovo. S-a fluierat imnul, am fost făcut ţigani, plus că suporterii au fost evacuaţi şi bătuţi şi nimeni de la FRF nu a făcut nicio sesizare. Nici la UEFA, nicăieri.

A fost o răzbunare a ceea ce s-a întâmplat la meciul tur (n.r. la Bucureşti). Dar dacă un meci se întrerupe 50 de minute pentru un banner care nici măcar nu era mare şi pentru huiduieli şi scandări care nu au fost rasiste…

Nu-i absolv de vină pe suporteri, dar doar în declaraţii suntem tari, în rest stăm cu capul plecat, ca struţul. Mă refer la Federaţie”, a declarat Duckadam, conform Playsport.

În preliminariile EURO 2024, România se clasează pe locul 2, cu 12 puncte, în timp ce Kosovo este penultima, cu patru puncte.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalafrf 

viewscnt
Articole similare