Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Federaţiei din Kosovo cere dreptate după meciul cu România: ”Suntem hotărâţi să ne protejăm integritatea”

Preşedintele Federaţiei din Kosovo cere dreptate după meciul cu România: ”Suntem hotărâţi să ne protejăm integritatea”

Echipa națională

Comentarii

Kosovarii nu au de gând să treacă prea uşor peste cele întâmplate la meciul cu România şi cer dreptate forurilor europene.

Naţionala de fotbal a României a învins echipa similară din Kosovo, scor 2-0, marţi, într-o partidă din preliminariil EURO 2024.

  • Golurile tricolorilor au fost marcate de către Nicolae Stanciu (min. 83) şi Valentin Mihăilă (min. 90+3).

Kosovarii cer dreptate după incidentele de pe Arena Naţională

După doar 17 minute de joc, arbitrul a decis să întrerupă partida, deoarece facţiunea ”Uniţi sub Tricolor” a postat un banner cu tentă politică - ”Kosovo e Serbia”, plus scandări repetate cu acest mesaj.

Meciul s-a reluat după 40 de minute, după ce oficialii FRF şi UEFA s-au asigurat că nu se va repeta comportamentul nesportiv. La următoarea abatere, UEFA era pregătită să întrerupă partida şi să ofere 3-0 pentru Kosovo.

Agim Ademi, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Kosovo, a declarat că forul pe care îl conduce este gata să meargă la UEFA şi TAS pentru a se face dreptate

Provocarea severă a suporterilor români a făcut ca meciul să fie întrerupt pentru o perioadă lungă de timp.

Meciul s-a reluat la insistenţele arbitrului după îndepărtarea bannerelor discriminatorii şi rasiste la adresa ţării noastre, deşi au continuat scandările la adresa fotbaliştilor şi a ţării noastre.

Rămânem hotărâţi să ne îmbunătăţim jocul şi să obţinem succes la nivel internaţional. Aceste provocări ne întăresc şi nu ne vor împiedica să mergem mai departe.

Vom cere dreptate şi respect pentru regulile de fair-play în fotbal în faţa organelor UEFA şi TAS. Discriminarea şi huliganismul nu-şi au locul în fotbalul modern şi suntem hotărâţi să ne protejăm integritatea”, a declarat Agim Ademi, în presa din Kosovo.

Afla mai multe despre: roamnia - kosovoademiuefa 

viewscnt
Articole similare