Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I s-a întors cu tot cu cartonaşul roşu!". MM Stoica şi Herea nu l-au iertat pe Cîmpanu, eliminat înainte de schimbare pentru că şi-a scuipat un adversar | EXCLUSIV

"I s-a întors cu tot cu cartonaşul roşu!". MM Stoica şi  Herea nu l-au iertat pe Cîmpanu, eliminat înainte de schimbare pentru că şi-a scuipat un adversar | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica şi Ovidiu Herea au comentat gestul nesportiv al lui Alexandru Cîmpanu, fotbalist eliminat în meciul UTA - U Cluj 0-1 pentru că şi-a scuipat un adversar. Faza a avut loc în minutul 80, cu 10 minute înainte de final.

Alexandru Cîmpanu nu a fost iertat de Mihai Stoica şi Ovidiu Herea după gestul său nesportiv din finalul meciului UTA - U Cluj 0-1. Cei doi l-au ironizat pe jucătorul împrumutat de Craiova la Cluj pentru că şi-a lăsat echipa în 10 oameni şi a avut gestul respectiv la adresa adversarului său.

Mihai Stoica a râs de Alexandru Cîmpanu, eliminat pentru că şi-a scuipat un adversar: "I s-a întors"

Imediat după meci, Mihai Stoica şi Ovidiu Herea l-au taxat pe Alexandru Cîmpanu pentru gestul său nesportiv la adresa unui adversar din UTA - U Cluj 0-1. MM a citit, în direct, un proverb italian legat de gestul lui Cîmpanu, iar Herea a fost dur!

"(n.r. - proverb italian) Nu scuipa în cer, că ţi se întoarce în faţă. I s-a întors cu tot cu cartonaş roşu. El trebuia să iasă, trebuia să-şi păstreze puţin saliva pentru mai târziu. E foarte bine că VAR-ul intervine, gesturile astea trebuia să dispară", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, completat de Ovidiu Herea.

"Un gest prostesc, care n-are ce să caute pe un teren de fotbal. Nu are explicaţie pentru mine", a declarat şi Herea.

Alexandru Cîmpanu a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu cu 10 minute înainte de final, chiar înainte să fie schimbat, pentru că şi-a scuipat un adversar care a avut o intrare dură.

Afla mai multe despre: mihai stoicaovidiu hereaalexandru cimpanuscuipatsuperliga 

viewscnt
Articole similare