Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dinamo primeşte încă o veste bună! Anunţul momentului, după aprobarea planului de reorganizare

ULTIMA ORĂ | Dinamo primeşte încă o veste bună! Anunţul momentului, după aprobarea planului de reorganizare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo, club care traversează o perioadă complicată din punct de vedere sportiv şi financiar, a primit o veste bună. Eugen Voicu, unul dintre oamenii din conducerea Red&White 2022 Management, firma care controlează Dinamo, a făcut anunţul momentului.

A doua insolvenţă a clubului din Ştefan cel Mare, din cauza problemelor financiare, se poate sfârşi curând, conform anunţului făcut de Eugen Voicu, cel care a oferit un pronostic dătător de speranţe pentru fanii echipei "alb-roşii".

Eugen Voicu, pronostic dătător de speranţă pentru Dinamo: "Vom ieşi din insolvenţă cel târziu până la finalul anului competiţional"

Eugen Voicu a declarat că Dinamo ar putea ieşi din insolvenţă, şi să scape de problemele financiare care ameninţau clubul cu falimentul, la finalul sezonului competiţional. În vara lui 2024, mai exact, dacă nu intervin lucruri care să blocheze acest proces.

”Pot să vă spun că noi colaborăm acum foarte bine cu firma RTZ (n.r. firma lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al lui Dinamo), cred că trebuie să le mulţumim pentru implicarea de până acum. Împreună cred că vom reuşi să scoatem compania din insolvenţă cel târziu la finalul anului competiţional.

Noi ne dorim să se întâmple lucrul acesta cât mai repede, dar tehnic depinde de alte lucruri care pot să apară”, a spus Eugen Voicu, în cadrul unei intervenţii la PlaySport.



La începutul lunii septembrie, Dinamo a primit vestea că Tribunalul Bucureşti a aprobat planul de reorganizare financiară propus de şefii clubului.

Afla mai multe despre: dinamobaniinsolventaeugen voicudinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare