Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Becali, gata să spargă banca: 1 milion € pentru transferul la FCSB: "Am vorbit cu impresarul"

ULTIMA ORĂ | Becali, gata să spargă banca: 1 milion € pentru transferul la FCSB: "Am vorbit cu impresarul"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit că a oferit un milion pentru un transfer la FCSB.

FCSB a făcut cinci transferuri în vară, Chiricheş, Ngezana, Djokovic, Băluţă şi Ganea, însă Gigi Becali şi-ar fi dorit un alt fundaş stânga care să-l dubleze pe Risto Radunovici, până să-l repatrizere pe Cristi Ganea, fostul fotbalist al Farului lui Gică Hagi.

Dezvăluirea lui Gigi Becali: un milion de euro, ofertă transferul lui Andrei Borza

Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit oferta pe care a făcut-o "Regelui" pentru Andrei Borza (17 ani), fundaş stânga crescut în academia de la Ovidiu: un milion de euro pentru transferul la FCSB, însă s-a lovit de refuzul impresarului.

Gigi Becali a dezvăluit că a discutat cu impresarul lui Borza şi acesta i-a transmis că fundaşul stânga este de vânzare petnru trei milioane de euro, sumă pe care patronul FCSB nu a fost de acord să plătească şi, asfel, s-a ratat mutarea.

Andrei Borza a ajuns, în cele  din urmă, la Rapid pentru 800.000 de euro. "Pe Borza am vrut să-l iau, dar impresarul mi-a cerut 3 milioane, am vorbit cu el. Eu am spus că dau doar un milion", a spus Gigi Becali, vineri, la Prima Sport.

Crescut de Gică Hagi în propria academie, Andrei Borza a fost vândut la Rapid în finalul perioadei de mercato, iar clubul "Regelui" încasat 800.000 de euro şi şi-a păstrat procente dintr-o eventuală revânzare a fundaşului stânga.

Afla mai multe despre: gigi becaliofertatransferimpresarandrei borza 

viewscnt
Articole similare