Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Isăilă l-a refuzat pe Mihai Rotaru! Pe cine vizează acum patronul Universităţii Craiova

Daniel Isăilă l-a refuzat pe Mihai Rotaru! Pe cine vizează acum patronul Universităţii Craiova
Comentarii

Universitatea Craiova a rămas fără patron după ce Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) a luat drumul Arabiei Saudite.

Chiar dacă s-a vehiculat că va semna cu Al-Riyadh, formaţia lui Alin Toşca, se pare că formaţia ce i-a achitat clauza de reziliere, de 300.000 de euro, ar fi de fapt Al-Taee, echipa la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic.

Daniel Isăilă nu vine la Universitatea Craiova

Pus în faţa faptului împlinit, patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a început să-i caute înlocuitor lui Reghe.

Ţinta sa principală a fost Daniel Isăilă, fostul selecţioner de la U21, însă acesta l-a anunţat că nu poate onora oferta oltenilor.

Conform prosport.ro, tehnicianul l-a anunţat pe Mihai Rotaru că şi-ar dori să rămână în zona Golfului şi nu doreşte întoarcerea în Superligă.

În plus, Daniel Isăilă şi-a mutat şi familia alături de el, la Abu Dhabi, iar o întoarcere în Români anu ar fi văzută cu ochi buni de nimeni.

  • De-a lungul carierei, Daniel Isăilă le-a antrenat pe FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Tg. Mureş, Astra Giurgiu, România U21, Al Hazem (Arabia Saudită) şi Banyias (Emiratele Arabe Unite).

Universitatea Craiova caută un al antrenor principal, însă, până îl va găsi de pregătirea echipei se va ocupa Corneliu Papură, ajutat de către Dragoş Bon.

  • Corneliu Papură ar fi la al patrulea mandat pe banca Universităţii Craiova, fiind un apropiat al patronului Mihai Rotaru.

Planul final conţine un alt antrenor în postura de principal. Mihai Rotaru şi-a reîndreptat atenţia către o ţintă mai veche, spanionul Paco Jemez, pe care l-a dorit şi în urmă cu câţiva ani. 

  • Atunci, într-un final, a fost ales grecul Marinos Ouzounidis.

Cu toate acestea, Paco Jemez se află sub contract cu formaţia iraniană Tractor, pentru care evoluează şi fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, brazilianul Gustavo.

Afla mai multe despre: rotaruregheisailajemez 

viewscnt
Articole similare