Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, arătat cu degetul după Sepsi - FCSB 2-5: ”El e principalul vinovat” | EXCLUSIV

Liviu Ciobotariu, arătat cu degetul după Sepsi - FCSB 2-5: ”El e principalul vinovat” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a fost învinsă fără drept de apel de către FCSB, scor 2-5 (0-2), duminică seară, într-o partidă din etapa a 10-a din Superligă.

Scorul este unul neverosimil, dacă ţinem cont de faptul că s-au întâlnit faţă-n faţă două dintre cele mai puternice formaţii din Superligă, care au reprezentat România în cupele europene în acest sezon.

Ciobotariu, principalul vinovat pentru înfrângerea drastică?

Prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu este de părere că cel mai vinovat pentru această înfrângere clară a lui Sepsi, contra FCSB-ului, este chiar antrenorul covăsnenilor, Liviu Ciobotariu.

De ce? Pentru că a ales să joace foarte deschis, contra unui adversar superior din toate punctele de vedere, în special în raport individual al jucătorilor.

Sepsi a încercat să se ia la trântă cu FCSB şi a suferit o înfrângere dureroasă. În urma acestui rezultat, FCSB a rămas pe prima poziţie a clasamentului, cu 25 de puncte, în timp ce Sepsi este pe locul 7, cu 12 puncte.

Eu am văzut declaraţia lui Liviu Ciobotariu şi sunt absolut de acord. Este principalul vinovat Dacă vrei să o baţi pe FCSB ai cele mai mari şanse apărându-te şi închizând culoarele. Cea mai simplă variantă să pierzi e să joci deschis, parte-n parte.

Ai încotro, pentru că FCSB greşeşte în apărare mult. Dovadă că a avut 2-1 la Sibiu. Se întâmplă câte ceva FCSB nu are o apărarea să zici că dacă nu faci asediu...Nu, greşeşte slavă Domnului.

E complicat să joci pe contre, cu spaţii largi, contra lui FCSB. Au jucători mai buni decât tine. Când joci contra FCSB-ului nu trebuie să fie distanţe mari între linii. Trebuie să ai oameni acolo, care să nu-i lase să combine.

Individual, cei de la FCSB sunt mai buni aproape decât toţi adversarii din Superligă. De ce să joci aşa cu ei? Cel mai simplu mod de a pierde cu FCSB este să te deschizi. Şanse mai mari să obţii ceva este să joci mai închis”, a declarat Bogdan Comescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ciobotariucosmescusepsi-fcsb 

viewscnt
Articole similare