You are here:

Australia e în faţa unei eliminări istorice de la Cupa Mondială de Rugby, însă jucătorii sunt de partea selecţionerului

Australia e în faţa unei eliminări istorice de la Cupa Mondială de Rugby, însă jucătorii sunt de partea selecţionerului

Rugby

Comentarii

Will Skelton, căpitanul naţionalei de rugby a Australiei, îl susţine pe selecţionerul Eddie Jones, despre care afirmă că are toată susţinerea jucătorilor primei reprezentative.

Australia, învinsă de Ţara Galilor duminică seara cu un drastic 40-6, după ce pierduse şi în faţa Fiji (22-15), mai are doar şanse teoretice de a se califica în fazele eliminatorii ale CM 2023 care are loc în Franţa.

Jucătorii sunt de partea selecţionerului Eddie Jones

Eddie Jones este criticat dur de presa sportivă australiană, care a aflat că acesta ar fi avut discuţii pentru a prelua naţionala Japoniei, deşi se afla în plin proces de pregătire cu Wallabies pentru participarea la turneul final din Franţa, el având şi contract cu Federaţia australiană până în 2027.

"Eu cred în Eddie Jones şi consider că e total angajat în munca pe care o face cu naţionala noastră. Toţi jucătorii îl susţin. Are o viziune pe termen lung, vrea să scoată rugbyul australian din criza pe care o traversează în ultimii ani, e un antrenor fantastic", a spus căpitanul Australiei care, accidentat fiind, nu a jucat nici contra galezilor, nici înainte cu Fiji.

Pentru a mai spera la calificarea în sferturi, Australia, care face parte din Grupa C, ar trebui să învingă cu bonus ofensiv Portugalia, pe care o întâlneşte duminică, la Saint-Etienne, iar Fiji să piardă cu Georgia şi cu Portugalia.

Clasamentul Grupei C:

  • 1. Ţara Galilor - 14 puncte / 3 jocuri
  • 2. Fiji - 6 p/ 2 j
  • 3. Australia - 6 p/3 j
  • 4. Georgia - 2 p/ 2 j
  • 5. Portugalia - 2 p/2 j

Afla mai multe despre: eddie jonesaustraliacupa mondiala de rugby 

viewscnt
Articole similare