Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul şi faza controversată în Superligă! Abitrajul de la Rapid - CFR, desfiinţat în direct. ”Nici în liga a doua din Albania nu se dădea penalty” | EXCLUSIV

Meciul şi faza controversată în Superligă! Abitrajul de la Rapid - CFR, desfiinţat în direct. ”Nici în liga a doua din Albania nu se dădea penalty” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Derby-ul etapei cu numărul 10 dintre Rapid şi CFR Cluj nu a fost lipsit de faze controversate de arbitraj. Bogdan Cosmescu, Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Dan Udrea au analizat faza penalty-ului primit de Rapid în minutul 4, iar părerile au fost împărţite.

Duelul dintre Funsho Bamgboye şi Lovro Cvek a fost pus sub lupă de specialiştii Orange Sport. Deşi Dan Udrea şi Constantin Zotta i-au dat dreptate centralului Adrian Cojocaru şi au susţinut că faultul este unul evident, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au fost revoltaţi de căderea teatrală a jucătorului nigerian din atacul giuleştenilor.

Cosmescu a avut cea mai dură reacţie şi a vorbit, din nou, despre uşurinţa cu care se acordă loviturile de pedeapsă în campionatul nostru. În opinia comentatorului, Funsho a simţit contactul, deşi lovitura nu a avut intensitate şi s-a aruncat pentru a obţine faultul.

Comentatorul Orange Sport a răbufnit în direct. ”Omul ăla se aruncă pe jos”

”Eu cred că trebuia că trebuia şi roşu pentru Cvek (n.r.- Ironic). Putea să îi facă fractură, la fel cum a păţit şi copilul (n.r. Dragoş Iancu). Este un penalty pe care nu l-aş da niciodată.  Nu se va da niciodată, decât în România. Nici în liga a doua din Albania nu s-ar fi dat penalty. Omul ăla se aruncă pe jos. Nu cade din cauza contactului. Dacă orice contact este penalty...”, spus Bogdan Cosmescu, în cadrul emisiunii ”Minutul 91”.

VIDEO cu faza penalty-ului

Mihai Stoica a ironizat-o pe CFR Cluj în miez de noapte! Istvan Kovacs, direct vizat de mesajul postat de MM pe Facebook

Imediat după încheierea meciului, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, în care i-a ironizat pe rivalii din Gruia.

”No K no party” (n.r. Fără Istvan Kovacs nu e petrecere), a scris Mihai Stoica. Astfel, oficialul vicecampioanei României a făcut referire la meciul din urmă cu o săptămână dintre CFR şi Petrolul, partidă arbitrată de Istvan Kovacs şi câştigată de echipa lui Andrea Mandorlini. La acel joc, ”lupii galbeni” au fost privaţi de cel puţin o lovitură de pedeapsă.

 

Afla mai multe despre: rapidcfrbogdan cosmescu,  

viewscnt
Articole similare